Da li da raskine veridbu? Devojka se razočarala kada je otkrila da joj je verenik kupio prsten na Temuu, misli da je tako testira

Vesti 02.10.2024 13:40 0

Kad ga je pitala da li joj namerno kupio jeftin prsten kako bi proverio njenu reakciju, on se naljutio.

žena

Shutterstock

Jednu devojku je duboko povredilo to što je saznala da joj je verenik prsten kupio na Temu-u,  poznatoj onlajn platformi za jeftine proizvode. Ona ima 27 godina i ispričala je da je bila neprijatno iznenađena kada je dečko s kojim je u vezi tri godine zaprosio.

Uhvatila ga kako gleda Temu aplikaciju

Naravno da je pristala da se uda za njega, jer ga je volela, ali se kasnije razočarala. Ona je svoje iskustvo opisala na društvenoj mreži „Redit“: „Prsten mi se odmah dopao, a i moji prijatelji i porodica misle da je prelep. Ima 'dijamante' po celom prestenu. Kad sam ga pitala gde ga je kupio, nije hteo da mi kaže, samo je spomenuo da je pronašao odličnu ponudu“, napisala je. 

Isprva nije razmišljala o tome, sve dok jedne večeri nije iz znatiželje upitala jesu li na prstenu pravi dijamanti. „Rekao je da nije siguran i da će proveriti“, ispričala je devojka. Međutim, primetila je kako pregleda aplikaciju Temu, što ju je navelo na razmišljanje. Kada ga je direktno pitala je li prsten kupljen na Temu, izbegavao je odgovor. „Ponovno sam ga pitala, a on je odgovorio 'Je li to bitno?' i na kraju sam spavala na kauču, jer sam se naljutila“, kaže devojka.

dvoje

Shutterstock

 

 Predložio joj da sama kupi prsten

Nakon toga je odlučila da na Temu aplikaciji potraži prsten. Našla je potpuno isti po ceni od 36 evra. „On dobro zarađuje i smatram da je mogao izdvojiti više novca za prsten umesto da ga kupi na Temuu“, priznala je. Iako nije očekivala prsten vredan hiljade evra, mislila je da će dobiti nešto što košta više od 36 evra. Kad ga je pitala je li namerno kupio jeftin prsten kako bi testirao njenu reakciju, verenik je bio izuzetno ljut. Rekao je: „Zašto misliš da sam takva osoba? Misliš da sam lažljivac? Očigledno me ne poznaješ dobro.“ Pokušao je da izbegne svaki razgovor na tu temu. 

Nakon smirivanja situacije, on se izvinio i rekao da još uvek želi brak. Predložio joj je da sama izabere i kupi novi prsten svojim novcem. „Rekao je da mu je dosta rasprava o prstenu i da je to sada gotova priča. Sada se ponaša kao da je sve u redu u našoj vezi, ali me jako nervira što je tako opušten, dok ja ne mogu da prestanem da razmišljam o svemu“, priznaje devojka.

On je jeftini lažljivac

Mnogi korisnici „Redita“ komentarisali su njenu priču. Jedan korisnik je napisao: „Pravi problem nije prsten s Temua, nego nesposobnost momka da se suoči s problemom i vodi iskren razgovor. Njegovo ignorisanje je mnogo veći znak upozorenja“, a druga osoba je dodala: „On kaže da je to završena priča, kao da joj oprašta što nije bila zadovoljna jeftinim prstenom. Trebalo bi ozbiljno da razmisli o tome koliko je ceni“. Treći je zaključio: „On ni ne zna koji je kamen na prstenu? Jeftini lažljivac. Ona zaslužuje bolje i treba da ga ostavi“. Šta biste vi uradile, drage čitateljke, da ste na mestu ove devojke?

Bonus video:

 

@najzena.rs O Anđelinoj svadbi priča cela Srbija! Gosti se šokirali kad su čuli šta je izgovorila sestri! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading