Mali Aleksandar joj očitao bukvicu: Mama žurila na posao i nije poljubila dete, reakcija njenog sina je hit!

Vesti 16.09.2024 12:34 0

Dečak je bio veoma povređen jer je majka u žurbi preskočila da poljubi njega i sestru pred odlazak na posao.

dečak

Printscreen/Facebook

Dečak Aleksandar je oduševio korisnike društvenih mreža nakon što je pokazao nezadovoljstvo kad je njegova majka otišla na posao, a nije ga poljubila na rastanku.Hajde što nije poljubila njega, ali nije ni njegovu sestru, a ni tatu!

Nije te poljubila?

U videu koji je objavljen na Fejsbuku, vidi se kako mali dečak koji još ne zna ni da govori dobro pokušava tati da objasni zbog čega je toliko uvređen dok ga otac snima. Majka je nekoliko minuta pre toga odjurila je na posao i zaboravila da se primereno oprosti od mališana. Dečaka je to jako naljutilo pa se svim silama trudio da objasni tati zbog čega se tako oseća. "Nije te poljubila?", pita ga otac dok dečak rukama pokušava da objasni šta se dogodilo.

 

 

Video je postao hit

Dečak je zbog svoje reakcije brzo postao popularan na internetu. Njega nije povredilo samo to što mama nije poljubila njega, nego što poljubac nije dobila ni mlađa sestra, ali ni tata. "Žurila sam na posao i nisam se prikladno pozdravila sa svojom porodicom. Sin je imao mnogo toga da kaže, a moj suprug je sve snimio", kazala je majka nakon što je njihov video postao hit na društvenim mrežama, i pregledan više od dva miliona puta.

Bonus video:

 

@najzena.rs “Nisam je ni pogledala” Beograđanka ostavila bebu u porodilištu #najzena #zena #fypシ #fypシ゚viral #fyp #foryou #foryoupage #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading