17:28 Porodica Majko, kupi mu sve to! Dečakovoj sreći nije bilo kraja kad je video novogodišnje ukrase, oduševio 24 miliona ljudi
19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
15:32 Porodica Ljudi ne mogu da se načude: Roditelji blizanaca izašli iz stana, a onda su shvatili da su nešto zaboravili!
12:51 Ispovesti Stanodavac mi je banuo u stan: Sakrila sam se u ormar i snimila šta radi, ovo je nečuveno!
13:30 Porodica „Kako je uspeo to da uradi?“: Snimak mačka koji odmara u neobičnoj pozi nasmejao 3 miliona ljudi!
13:08 Lepota i Moda Sara je otkrila čime njena mladolika baka neguje lice: Žene su oduševljene, njen prirodni eliksir možete kupiti za 400 dinara!
12:06 Porodica "Ovo je najslađa stvar koju sam videla": Mama i tata su snimili prvi susret psa sa njihovom bebom, srca se tope od miline
22:15 Porodica Dirljiv trenutak rasplakao 78 miliona ljudi: Dečak je dobio naočare i prvi put jasno video mamu i tatu
21:50 Porodica "Bolje da to proverite": Par u 40-im godinama saopštio roditeljima da će dobiti bebu, reakcija bake i deke je sve raznežila
14:50 Ispovesti Nasmejala 9 miliona ljudi: Devojčica upoznala mlađeg brata koji se tek rodio, a njena reakcija je urnebesna!
16:54 Dom i saveti Da li bacate zaštitni čep sa ulja? Kada čujete čemu služi i koliko je koristan, više to nećete raditi!
16:30 Zdravlje Psihijatar tvrdi: Svako jutro izgovorite jednu rečenicu, oteraće ružne misli i imaćete lep dan
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom