08:29 Ispovesti Svi se krste i levom i desnom rukom: Sina najbogatijeg Kineza hrani telohranitelj u kafiću iako ima 20 godina
11:55 Porodica Znate li šta je “clock it”?: Ako niste čuli za trend koji je zaludeo mlade, previše ste matori
15:01 Porodica Istopićete se od miline: Blizanci se prvi put pogledali, njihova reakcija bi raznežila i kamen!
14:49 Ispovesti Sićušan mačak je prosto neodoljiv! Njegovo oduševljenje kad vidi hranu šarmiralo je milione
20:25 Porodica Medicinska sestra šokirala roditelje: „Branim ovo svojoj deci zbog horora koji gledam u hitnoj pomoći!“
08:27 Ispovesti Naručila je dijamantski prsten iz Kine za 350 evra: Kad je otvorila paket, ostala je bez teksta!
14:00 Poznati Hajdi Klum opet šokira: Posle skandala plesala na stolu s ćerkom, njih dve ništa ne može da zaustavi!
21:22 Dom i saveti Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!
17:30 Porodica Najbolji deka na svetu: Ono što radi za unuku kad dolazi kod njega topi i najtvrđa srca!
17:15 Dom i saveti „Prljave zidove sama očistim bez krečenja“: Tanja je pokazala trik koji skida fleke i vraća sjaj!
16:50 Porodica Dečak je 6 godina molio da mu kupe psa: Kad je otvorio rođendanski poklon, rasplakao je celu zemlju!
14:16 Porodica Mladi više ne maštaju o ljubavi i karijeri: Profesorka pitala učenike za životni san, odgovori su sve zabrinuli
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!