20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
18:55 Ispovesti Pokazala šta je kupila ćerki za 11. rođendan: Majka šokirala ljude, najviše su je napali zbog jednog poklona
17:28 Porodica Svadba zbog koje svi plaču: Mlada smislila način da je do oltara doprati otac koji je preminuo
13:04 Ispovesti Vera napravila konkurs za dečka: Prijavilo se 5.000 muškaraca, većina je pala na ovom pitanju
08:02 Dom i saveti Pucketave brusnice su hit u svetu! Rusi ih jedu već 200 godina, a TikTok je tek sada poludeo za njima
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke
08:29 Ispovesti Svi se krste i levom i desnom rukom: Sina najbogatijeg Kineza hrani telohranitelj u kafiću iako ima 20 godina
11:55 Porodica Znate li šta je “clock it”?: Ako niste čuli za trend koji je zaludeo mlade, previše ste matori
15:01 Porodica Istopićete se od miline: Blizanci se prvi put pogledali, njihova reakcija bi raznežila i kamen!
14:49 Ispovesti Sićušan mačak je prosto neodoljiv! Njegovo oduševljenje kad vidi hranu šarmiralo je milione
20:25 Porodica Medicinska sestra šokirala roditelje: „Branim ovo svojoj deci zbog horora koji gledam u hitnoj pomoći!“
08:27 Ispovesti Naručila je dijamantski prsten iz Kine za 350 evra: Kad je otvorila paket, ostala je bez teksta!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima