Nasmejala milion ljudi! Devojčica došla u bolnicu da upozna tek rođenu sestru, njeno ponašanje niko nije očekivao

Vesti 01.10.2024 15:56 0

Kad te mama i tata iznenade mlađom sestrom koju nisi tražio, onda reakcija postane viralna na internetu.

beba

Printscreen/TikTok

Devojčica koja ima 16 meseci je svojom reakcijom na mlađu sestru nasmejala ljude širom interneta, pošto je njen tata objavio video snimak iz bolnice na društvenoj mreži Tik Tok. U videu se prikazuje šta je sve devojčica radila kada je u bolnici posetila mamu i tek rođenu sestru.

Reakcija na sestru nije bila sjajna

"Naša mlađa ćerka rođena je u ponedeljak ujutro. Te večeri najstarija se prvi put susrela sa svojom sestrom. Naravno, hteo sam taj trenutak da zabeležim kamerom, ali očekivano, njeno zanimanje za sestru nije bilo sjajno", pojasnio je tata. Devojčica je prvo sedela na krevetu i posmatrala bebu nekoliko sekundi, potom je tati uputila osuđujući pogled. U jednom trenutku krenula je bliže bebi, ali onda je u tome zasmetala ograda na bolničkom krevetu.

 

 

Dete treba da navikne na mlađu sestru

U jednom trenutku odlučila je da se poigra sestrinim stopalima, ali to nije dugo trajalo. Njen fokus ubrzo se prebacio na krevetić za bebu. Na kraju, prilično loše je reagovala na ponudu da dodirne sestricu. Video je skupio milion pregleda, a mnogi roditelji su u kometarima pisali da su imali slično iskustvo sa svojom decom i da je potrebno neko vreme da se starije dete navikne da više nije jedino u porodici i da mora da deli pažnju i ljubav mame i tate.

Bonus video:

 

@najzena.rs Otet je sa 6 godina u parkiću! Evo kako se završila ova jeziva priča! #najzena #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading