,,Debela ljubavnica" Bila Klintona neprepoznatljiva: Pre 26 godina je izazvala pakleni skandal, a danas joj se dive

Vesti 28.02.2024 20:16 0

Čak i pored pitanja glasanja, Levinski želi da iskoristi kampanju da pomogne ženama da se osnaže

Bil

Profimedia

Monika Levinski vraća svoju moć i podstiče ljude da glasaju - na moderan način.

Levinski, koja je prošlog jula napunila 50 godina, predvodi novu kampanju Reformation-a „Imaš moć“ koja je povezana sa podizanjem svesti o registraciji glasanja uoči izbora 2024. godine u Americi.

„Glasanje koristi naš glas da se čuje i to je najvažniji – i najmoćniji – aspekt demokratije“, rekao je Levinski u saopštenju u kojem je najavljena kampanja. „Glasanje je uvek važno, ali ulozi su posebno veliki ove godine sa frustracijom i apatijom birača koji mogu značajno da utiču na izlaznost.

U okviru kampanje Levinsku je slikala fotografkinja Zoi Grosman u novoj kolekciji radne odeće njenog brenda, koja će biti lansirana u tandemu sa centrom za glasanje na jednom mestu stvorenom u saradnji sa Vote.org.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reformation (@reformation)

 

Centar će ponuditi vodič za sve što birači treba da znaju o tome kako, kada i zašto glasati ove godine, prenosi People.

Takođe, kao deo kampanje, Reformation će donirati 100% prihoda od njene dukserice „You’ve Got the Power“ organizaciji Vote.com.

U intervjuu za Elle, Levinski je priznala da je apatija birača problem koji se kreće u ciklus 2024., rekavši: „Videli smo u anketama da frustracija birača raste, i da apatija raste. Svi moramo da podsećamo jedni druge da ne možemo da dozvolimo da to stane na put potrebi da glasamo, da tako koristimo svoj glas. Tu je naša moć.”.

Čak i pored pitanja glasanja, Levinski želi da iskoristi kampanju da pomogne ženama da se osnaže, rekavši u izdanju: „Žena Ref je osnažena žena – a osnažena žena koristi svoj glas“.

Ona je objasnila važnost osnaživanja, rekavši: „Ne znam da li će ovo zvučati otrcano, ali mislim da je način na koji žene mogu da se osećaju osnaženijim da prepoznaju mesta na kojima im je možda potrebna veća pomoć i da tu traže pomoć .”

Političarka i aktivistkinja, Levinski se povukla iz javnog života nakon nemilosrdne medijske pažnje oko njene svetski poznate afere sa tadašnjim predsednikom Bilom Klintonom 1998. godine. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading