"Ja sam trofejna žena, on mi sve plaća": Udala se bogatog i 25 godina starijeg muža i sad se hvali kako troši njegov novac

Slobodanka Ćorić Vesti 29.07.2023 08:01 1

"Ako želim da nešto učinim, to je moja odluka, a on me jednostavno podrži"

"Ja sam trofejna žena, on mi sve plaća": Udala se bogatog i 25 godina starijeg muža i sad se hvali kako troši njegov novac

Shutterstock

Budući da joj dani nisu ispunjeni obvezama, Grifin kaže kako ima sasvim dovoljno vremena da redovno na društvenim mrežama objavljuje detalje o svom životu i braku pa se i nedavno pohvalila sa estetskim zahvatima koje je prošla.

Dermalni fileri za usne, implanti za grudi i operacija zatezanja kože stomaka i samo su neki od tretmana kojima se redovno podvrgava 29-godišnja Leilu Grifin. "Trofejna žena" inače tako sama sebe naziva, zbog činjenice da sve njene želje i potrebe finansira 25 godina stariji suprug, 53-godišnji milijarder Brus. A da bi uklonila mogućnost da neko kaže kako ona za njega ništa ne radi, Grifin je najavila da će uskoro hirurški podići svoju zadnjicu i uraditi vaginoplastiku a sve za zadovoljstvo svog muškarca.

"Želim za svog supruga da izgledam najbolje što mogu, kao što bi trebalo svaka žena", rekla je Grifin koja se zbog ljubavi preselila iz rodnog u Tampu na Floridi.
"Mnoge žene se samo prepuste i uvek kad ih gledam pitam se zašto to dozvole...".

Ona se i nedavno na TikToku pohvalila svojim estetskim zahvatima čija je, kako sama tvrdi, ukupna vrednost veća od deset hiljada dolara, a zadnje što je na sebi radila bilo je, kaže, povećanje usana i malo doterivanje zadnjice.

"Kad me muž pitao koliko će sve to koštati, samo sam mu rekla 'Ćuti i izvadi novčanik', pohvalila se Grifin koja je nedavno online priznala i kako joj je fiksacija sa doterivanjem i estetskim operacijama gotovo postala zavisnost, pa se na platformi usprotivila onima koji smatraju da ona i mnoge slične devojke samo nepotrebno bacaju svoj ili partnerov novac.

"Kada sam Brusu rekla da idem na operaciju, rekao je: ‘Radi šta god želiš, šta god će te usrećiti’,” ispričala je za Kennedy News. "Operacija je mogla koštati i 100 hiljada dolara, njemu bi bilo svejedno". Uvek mu, kaže, prvo iznese šta bi htela da napravi, nakon čega on njoj kaže što o tome misli, pa par ipak komunicira i dogovara se. Barem dok Brus na neku želju svoje mlađane supruge ne kaže 'Ne!'. "On zna da 'Ne' nije opcija i da za mene zabrane ne vrede", kaže Grifin i ističe kako su promene na njenom telu isključivo njen izbor; premda je novac njegov...

"Ako želim da nešto učinim, to je moja odluka, a on me jednostavno podrži", rekla je, dodajući da i ona i Brus više od prirodnog izgleda vole da vide ženu na kojoj su zahvati dobro napravljeni.

"Ljudi mi stalno govore da usporim s plastikom, ali trenutno ne želim", kaže i dodaje da je ona potpuni zagovornik plastične hirurgije, Ako neko to želi, treba jednostavno da ode u neku kliniku i napravi to!”, rekla je. Ona tako redovno npr. usne puni filerima i u tome ne vidi ništa loše.
"Punjenje usana mi je često koliko menjanje donjeg rublja", rekla je Grifin, priznajući ipak i da je svesna da injekcije njenom licu samo dodaju godine.

Komentari (1)
Loading
JA
29.07.2023 14:37

Sve prsti od ljubavi kod njih dvoje. Ponekad nekome nesto branis da ne bi napravio gresku i govoris mu to zato sto ga volis.