Nemaju sreće u ljubavi: Ovih 5 znakova horoskopa teško ostvaruju ozbiljnu vezu, a još teže ulaze u brak

Vesti 03.03.2024 22:06 0

Neki od znakova imaju sklonost ka slobodi ili posebnom načinu života zbog čega im je teže da ostvare dugu vezu.

leonardo di kaprio

Profimedia

Astrolozi ističu da zvezde igraju ključnu ulogu u ljubavnom životu, pa u zavisnosti od njihovog rasporeda, nekim znakovima je teže da pronađu pravu ljubav.

Škorpija

Poznati po svojoj intenzivnoj i strastvenoj prirodi, često imaju emocije koje nisu jednostavne. Njihova želja za dubokom vezivanjem ponekad može dovesti do nesporazuma i pogrešne komunikacije. Ali razgovorom se to može rešiti, pa je bitno da s partnerom pričaju o tome kako se osećaju.

Vodolija

Poznati su po nezavisnom i nekonvencionalnom pristupu životu, što može biti izazov kada je reč o tradicionalnom braku. Sloboda im je bitna, zbog čega ne mogu lako da uspostave vezu koja će traja i imati budućnost.

dvoje

Shutterstock

 

Ovan

Podstaknut strašću i željom za avanturom, može da se bori sa strpljenjem potrebnim za dugu vezu. Može stalno želeti nešto novo, a takav obrazac ponašanja udaljava ga od duge, stabilne veze u kojoj oba partnera vide budućnost.

Blizanci

Imaju dualnu prirodu, pa im je teško da se posvete jednoj vezi. Ako se slučajno zaljube, mogu da razmišljaju o novoj vezi čim naiđu na prepreke, a njihova nesigurnost će samo doprineti tome.

Jarac

Posvećen je poslovnim ambicijama, pa mu ljubav nije na listi prioriteta. Moguće da će baš zato partnera naći na poslu ili aktivnostima vezanim za neke projekte na kojima radi.

Komentari (0)
Loading