Kao u španskoj seriji: Žena dobila milion evra na grebalici i odmah ostavila partnera, a on je tuži za pola para!

Vesti 21.02.2024 12:31 0

On smatra da treba da dobije pola osvojene sume novca koja je isplaćena ženi.

dvoje

Printscreen/Facebook

Pare ne donose uvek sreću. Majkl Kartlidž (39) i Šarlot Koks (37) kupili su srećku u prodavnici, a zatim je između njih nastao haos. Ona je izgrebala, uzela novac i posle nekoliko nedelja ga napustila.

"Milion evra i više nikome nije donelo takvu bedu", rekao je izvor za „The Sun“. Šarlot je srećku platila i ogrebala, ali Majkl tvrdi da je on predložio da je kupe i pokušao njoj da prebaci novac u prodavnici na račun kako bi platio ono što su kupili. Kaže da je Šarlot isprva odlučila da podeli novac s njim, ali ga je napustila posle nekoliko nedelja i počela da tvrdi da je jedina dobitnica.

Ipak, Majkl nije njoj uplatio novac za kupovinu u prodavnici, jer internet nije dobro radio, tako da je dve „greb“ srećke platila Šarlot, a na jednoj je dobila milion funti, što je 1.167.690 evra! Sada Majkl tvrdi da je nešto kasnije uplata za te dve srećke ipak prošla na Šarlotin račun. U tom trenutku to im više nije bilo važno jer se ispostavilo da je jedna od srećki dobitna i počeli su da slave uz romantičnu večeru. Nakon samo tri meseca veze počeli su da planiraju kupovinu stana i automobila.

dvoje

Printscreen/Facebook

 

Posle tri nedelje, trebalo je da srede formalnosti u britanskoj lutriji i dogovore mogućnosti isplate, ali je Šarlot otišla sama. Međutim, dobitna srećka je tada bila kod Majkla i odbio je da je da Šarlot iako je glasila na njeno ime. Kasnije je predao službenicima lutrije koji su odlučili da razgovaraju posebno s Majklom, a posebno sa Šarlot kako bi utvrdili ko će zapravo postati bogatiji za više od milion evra!

Mladi ljubavnici izazvali su takvu pometnju u lutriji da je na kraju o svemu morala da odluči pravna služba koja je obavestila Majkla da sav novac pripada Šarlot. On sada jedino može da podigne privatnu tužbu protiv sada bivše devojke i da na taj način pokuša da dođe do dela novca.

"Šokiran sam. Da, ona je platila srećke, ali moja je ideja bila da ih kupimo. Pokušao sam da joj prebacim novac na račun i mislim da bi moralni čin bio da i ja dobijem svoj deo nagrade", ispričao je Majkl koji je ostao i bez devojke i bez novca.

Komentari (0)
Loading