Ono što je potrebno: 10-12 kuvanih belih jaja, boje po želji, topla voda, po 4 kašike limuntusa za svaku boju, sirće i ulje.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Željenu farbu pomešajte u malo tople vode. U svakoj posudici stavite po 4 limuntusa.
Jaja namažite bojom i ostavite da odstoji 15-ak minuta. Preko jajete staviti po kašičicu sirćeta. Na kraju krpom izbrišite jaje i premažite uljem.
BONUS VIDEO

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima
