Ima 15 obroka dnevno, a izgleda kao grčki Bog u 62. godini: Dijeta Toma Kruza rigorozna, ali očigledno delotvorna

Nedeljko Tišanović Vesti 05.08.2024 21:34 0

U Parizu, gde god se pojavi, svi pogledi su uprti ka njemu..

Tom Kruz

Shutterstock

Među svetskim zvezdama koje trenutno krstare Parizom, upijajući olimpijski duh, Tom Kruz se ističe kao jedna od prepoznatljivih faca. 

Na društvenim mrežama pojavljuju se fotografije kako Kruz bodri američke gimnastičare i druge sportiste, dok pozitivni komentari ne prestaju da se nižu o njegovom izgledu, uz čestu znatiželju o njegovom "eliksiru mladosti".

Prema pisanju Daily Mail-a i izvorima iz restorana koje posećuje, Tom Kruz, koji ima 62 godine, često bira belu ribu kuvanu na pari sa salatom. 

Alkohol je strogo zabranjen u njegovom jelovniku, ali Kruz i redovno trenira, i to od ranog ujutra, tačno od pola šest. Čim se probudi, odlazi u teretanu.

Umesto tri glavna obroka, Tom Kruz ima oko 15 manjih obroka tokom dana i pazi da ne unese više od 1200 kalorija. Izbegava brzu i prerađenu hranu, kao i proizvode sa šećerom i ugljenim hidratima.

Šta sve Tom Kruz jede?

Ima ličnog kuvara koji mu sprema grilovanu hranu i nabavlja sveže voće umesto grickalica. Na njegovom meniju su losos, ovas, borovnice, đumbir, cvekla, brokoli, paradajz, spanać, orašasti plodovi i povremeno crna čokolada. Takođe koristi i suplemente.

Njegov režim ishrane je vrlo strog, ali očigledno veoma efektivan. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading