Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : En Hatavej

En Hatavej
17:02 Lepota i Moda

Komotne farmerke: U ovom modelu će vam biti prijatno tokom celog leta, širok i lagan, a izgleda prelepo

En Hatavej
19:49 Lepota i Moda

"Nema sumnje da je operisala nos": Svima je bio upečatljiv mladalački izgled poznate glumice, kažu da je promenila lični opis

En Hatavej
13:21 Lepota i Moda

Teksas je apsolutni hit: Srpkinje ga nose isključivo u ovoj kombinaciji, zato uvek izgledaju kao milion dolara

Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
21:33 Lepota i Moda

Najbolji komplet ikada: Bukvalno ne izlazi iz mode, preudoban, mekan i idealan kada ne znate šta da obučete

en hatavej
17:02 Poznati

En Hatavej snima 3. deo omiljenog filma: Njen viralni snimak je obišao ceo svet, fanovi vrište od uzbuđenja, ovo su čekali!

Hajdi
15:37 Lepota i Moda

Kožne pantalone su idealne za jesen: Modeli koje vole Hajdi Klum i En Hatavej su moderni, ali i udobni, nema greške

En Hatavej
11:30 Poznati

En Hatavej ne krije bubuljice: Oduševila svet selfijem bez trunke šminke, a njen opis je zasmejao internet

en hatavej
16:00 Lepota i Moda

Ova suknja je čista desetka: En Hatavej izgleda elegantno i opušteno u isto vreme, žene širom sveta kopiraju njen stil

En Hatavej
13:03 Lepota i Moda

Neka noge dišu: Mrežaste baletanke su zaštitni znak En Hatavej, a kada ih vidite biće vam jasno zašto

en hatavej
11:47 Lepota i Moda

Kompleti su u trendu: En Hatavej je izgledala moderno u belom autfitu, obožavaju ga sve žene u Srbiji!

En Hatavej
17:29 Lepota i Moda

En Hatavej nikad lepša: Pozirala u beloj haljini inspirisanoj Odri Hepbern i oduševila fanove, ovakvu još niste videli

En Hatavej
20:30 Poznati

Crveno na radost: En Hatavej u haljini sa istaknutim dekolteom i dubokim šlicem privukla pažnju svih prisutnih

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

česma
09:12 Dom i saveti

Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista

watch-icon

Preporučujemo

En Hatavej
13:05 Lepota i Moda

U ovome ćete uvek izgledati kao od milion dolara: Neprevaziđeni modni komad stoji svakoj ženi, a čini da se oseća non-stop sređeno!

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

žena
12:35 Horoskop

Tri znaka će do 2030. plivati u parama: Evo ko će živeti kao na filmu, novac kuće, kola, putovanja

žena
12:19 Porodica

Anina tuš kabina uvek blista: „Buđ iz ćoškova skinem za 10 minuta sastojkom od 100 dinara“

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

devojka
11:30 Porodica

"Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.