"Platiće za sve što je radila nesrećnoj Dajani": Jezivo proročanstvo najavljuje da Kamilu tek čekaju najgori dani

Tatjana Badarević Vesti 17.07.2024 14:10 0

Astrološkinja je pre dve godine prorekla sudbinu kralijce Kamile, a čini se da njene reči tek sada dobijaju na značaju.

kraljica Kamila

Profimedia

Britanska kraljica supruga Kamila danas slavi 77. rođendan, koji joj je možda najteži u životu. Naime, čak dvoje članova britanske kraljevske porodice boluje od raka, a jedan od njih je Kamilin suprug princ Čarls.

Iako šture informacije iz palate sugerišu da je lečenje uspešno, zbog bolesti kralja Čarlsa u pitanje je dovedena i budućnost monarhije. Mnoge obožavatelje kraljevske porodice zabrinula je tako bizarna objava o tačnom datumu smrti kralja Čarlsa, što verovatno ne bi toliko odjeknulo da u istoj objavi, koja je osvanula u julu 2022., navedeno da će kraljica Elizabeta preminuti 8. septembra te godine što se pokazalo tačnim.

Astrolozi su se pozabavili i Kamilinom sudbinom, kako piše Daily Express, a  među njima je Debi Frenk, inače lična astrološkinja pokojne princeze Dajane. Frenk tvrdi da je Kamila spremna za velike promene koje su ispred nje.

 

 

"Kamilina natalna karta govori o 'moći iza prestola'. Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promenilo je činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva, no ona će uvek svoj privatni život nastojati da drži u svom domu gde se može skloniti", tvrdi Debi.

Frenk nije jedina koja je govorila o tome šta su zvezde pripremile za Kamilu.

Astrološkinja Džesi Adams je za britanske medije još pre dve godine "prorekla" da će 2023. godina za Kamilu biti značajna, no verovatno ne na način koji bi se njoj svideo. Dodala je da će te godine Kamilu "sustići karma" za stvari koje je ona radila u prošlosti.

 

 

"Kad kažem karma, mislim na to da će ti se na neki način vratiti ono što si učinio drugima", pojasnila je Džesika.

"Ako drugi imaju neki dug prema tebi, biće ti vraćeno, a ako ti njima nešto spiritualno duguješ, moraćeš da platiš za to", dodala je.

Kako je tada najavljivala Džesika, Kamili će se vratiti karma za dva perioda njenog života, onaj od novembra 2004. do juna 2006. te za periode od aprila 1986. i novemra 1987. 1986. Kamila je imala aferu s Čarlsom koji je tad bio u braku s princezom Dajanom pa nema mnogo nagađanja na šta se karma te godine odnosi, a astrološkinja je i sama istakla da joj sledi "karma za Dajanu".

 

 

U drugom navedenom periodu dogodile su se veridba i venčanje Čarlsa i Kamile.

'Vratiće joj se ono što duguje ostatku porodice, lično Hariju, zbog tog venčanja", istakla je Džesika.

Iako se vest o bolesti kralja Čarlsa objavila u februaru ove godine, mala je verovatnoća da je njegova dijagnoza objavljena čim su saznali za nju, što bi značilo da je vrlo verovatno da se kralj razboleo 2023. godine, upravo one koja je za Kamilu najavljena kao kobna, a astrološkinja je naglasila da će se 'vraćanje karme' dogoditi tokom 2023., 2024. i 2025. godine.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading