Natalna karta princa Vilijama sluti razvod: U aprilu na videlo isplivava njegova najveća tajna, više ništa neće biti isto

Vesti 22.03.2024 13:26 0

Kada se posmatra natalna karta princa Vilijama, njegova astrološka kombinacija je: Sunce u znaku Raka, a podznak u znaku Strelca. On je vodeno - vatrena kombinacija što govori o totalnom neskladu između onoga što želi i onoga što oseća

princ Vilijam

Shutterstock

Kada se  posmatra natalna karta princa Vilijama, njegova astrološka kombinacija je: Sunce u znaku Raka,  a podznak u znaku Strelca. On je vodeno - vatrena kombinacija što govori o totalnom neskladu između onoga što želi i onoga što oseća. 

Njegov podznak ili Ascdent govori o potrebi da bude samostalan i svoj, nezavistan u odlukama, što će ukazati na mogućnost slobode koju može da ostvari i kroz partnerski odnos. 

Njegova vladajuća planeta Jupiter se nalazi u znaku Škorpije, što definiše njega kao nekog ko je veoma strastven i jako su mu važne emocije u ljubavnom smislu (vladajuća planeta u znaku Škorpije donosi često osobine Škorpije, strastvenost, duboke emocije, posvećenost ljubavi). 

Takođe u muškom horoskopu je jako važno gde se nalazi njegov Mars i u njegovom slučaju Mars se nalazi u znaku Vage. Kada se ova muška planeta nađe u ovom znaku to se naziva " pad Marsa "  i veoma negativno utiče na njegovo poimanje sebe kao muškarca. 

On ima veliku dozu nesigurnosti koju često sakriva i pokušava da kontroliše, ali to je nešto što je duboko u njegovoj podsvesti, što isplivava na površinu kada su u pitanju odnosi sa partnerkom. 

Kada je u pitanju trenutna situacija, tranzitni Uran se nalazi u konjukciji sa njegovim natalnim Hironom i pokreće njegovu najslabiju tačku. Hiron se nalazi u njegovom petom polju, to su deca ali i paralelna veza koja može biti aktuelna (kroz peto polje uvek vidimo ono u čemu uživamo i ono što nam može biti jako interesantno i zabavno, to se može definisati kao paralelna veza koja se spominje u njegovom kontekstu). Takodje njegova trenutna pozicija je povezana sa navodnom trudnoćom njegove ljubavnice, što se može potvrditi preko aktiviranog Hirona u polju dece. 

On u svojoj natalnoj karti ima aspekt konjukcija Saturn i Mars,  što govori o tome da je vrlo moguće da nasleđuje očev aspekt u odnosu prema partnerkom, (njegov otac je imao paralelnu vezu dok je bio u braku sa njegovom majkom).

Saturn i Mars se nalaze u znaku Vage što govori da u javnosti sve to izgleda veoma stabilno, da je on veoma kulturan i opusteni, ali zbog kvadrata sa Mesecom i Suncem, dolazi do mogućeg razvoda upravo zbog njegove unutrašnje nesigurnosti i potrebe da određene stvari uradi kao i njegov otac. 

Generalno pozicija sedme kuće u znaku Bilizanaca govori o mogućnosti da se brak završi zbog neverstva jer je njegovo Sunce u opoziciji sa Neptunom, planeta Neptun takođe potvrđuje mogućnost zabranjene  veze ili veze koja se drži u tajnosti. 

Šta ce se dalje dešavati? 

Definitivno sledi u aprilu razrešavanje njegovog odnosa sa zvaničnom partnerkom, Kejt ali i pokretanje razvoda zbog afere sa ljubavnicom. 

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading