U podlivima i sa modricama na licu — neprepoznatljiva: Sin proslavljenog glumca uhapšen zbog napada na majku

Nedeljko Tišanović Vesti 11.07.2024 13:47 0

Incident se dogodio u njihovom domu.

Profimedia

Profimedia

Najstariji sin Nikolasa Kejdža, Veston Kejdž, uhapšen je u sredu, zbog napada na njegovu majku Kristinu Fulton, u aprilu ove godine. 

Veston je bio u krizi usled narušenog mentalnog zdravlja u vreme kada je optužen da je pretukao majku, kada joj je naneo udarce nakon čega su joj se pojavile modrice i podlivi. Sve se to vidi na fotografijama koje je dobio The Sun, koji je prvi izveštvao o njegovom hapšenju.

 

Veston je kažnjen u sredu pod optužbom za napad smrtonosnim oružjem, potvrdila je LAPD za The Daily Beast Wednesday. Međutim, on je odmah pušten nakon što je plaćena kaucija od 150.000 dolara.

Ono nije Vestonov prvi susret sa policijom. Ranije je bio hapšen zbog nasilja u porodici.

Nakon svađe u aprilu, Fulton je objavila izjavu u kojoj je razjasnila šta se dogodilo.

Veston i ja nismo imali svađu pre incidenta — objasnila je Fulton. — U nedelju, 28. aprila, obratilo mi se nekoliko Vestonovih najboljih prijatelja za pomoć jer su Vestona sretali dok je bio u krizi sa mentalnim zdravljem. Po mom dolasku u kuću, sreo me je moj sin koji je očigledno bio u stanju mentalnog rastrojstva.

Kako piše Cosmopolitan, Fulton i Nikolas Kejdž su počeli da se zabavljaju 1988. i dobili su Vestona 1990. godine.

Veston sebe opisuje kao glumca i muzičara na svom Instagram profilu, a prema njegovoj IMDB stranici, ima 20 glumačkih zasluga, uključujući dva tatina filma.

U novembru 2023. godine The Sun je pisao da Veston ima devojčice bliznakinje, Ciress Zaru i Venice Zohar, sa Hilom Aronian.

 

 

Komentari (0)
Loading