Skandal na sahrani: Svađa komšinica prerasla u tuču, ljudi u šoku, niko ne veruje čime su se bavile

Slobodanka Ćorić Vesti 14.06.2024 17:27 0

Kao da je šokantna scena svađe na sahrani nije bila dovoljna, situacija je eskalirala do tačke u kojoj su Milena i Jovana doslovno zgrabile jedna drugu za kosu

sahrana

Shutterstock

Nedavno se u jednom naselju u Šumadiji desio nesvakidašnji događaj, a iz nekog razloga prisutni su se potrudili da rastube što dalje. Možda zbog šoka, ali promnela se priča da su kad je umro stariji komšija, Petar, njegove komšinice, Milena i Jovana, potpuno izgubile razum.

Sada, Petar nije bio neka javna ličnost. Bio je jednostavno stariji gospodin koji je mirno živeo svoje dane. Međutim, nakon njegove smrti, Milena i Jovana su napravile šou da će se jadni čovek ni kriv ni dužan često pominjati.

Prvi sukob izbio je kada su se srele na njegovoj sahrani. Milena je došla u klasičnoj crnoj haljini, noseći plačljivi izraz  na licu. S druge strane, Jovana je stigla u svetloj bluzi i uskim pantalonama, izgledajući kao da ide na popodnevnu šetnju. 

"Šta to nosiš na sahranu?!" zavapila je šokirana Milena.

"A šta ti imaš protiv mog stila? Zar ne bi trebala biti tužna zbog gubitka našeg dragog Petra umesto što zveraš okolo?" odgovorila je Jovana, podigavši ton.

Odatle je situacija samo eskalirala. Izgleda da je Petarova smrt izazvala lavinu potisnute ljubomore i nesuglasica koje su bile prisutne, ali nikada javno izražene. Pominjane su užasne optužbe vezane za vradžbine, ogovaranje, čak i krađu...

Kao da je šokantna scena svađe na sahrani nije bila dovoljna, situacija je eskalirala do tačke u kojoj su Milena i Jovana doslovno zgrabile jedna drugu za kosu. Njihovi krici odjekivali su dvorištem, dok su komšije ostale zapanjene gledajući ovaj nezapamćeni prizor. Kako kaže jedna rođaka očevidac, bila je na mnogo sprovoda, ali ovako nešto nije mogla zamisliti da se desi: "Milena je malo starija i nekako je navikla da svima drži predavanje, a valjda je bila iznenađena da se njoj neko suprostavi, pa je vikal na ovu da ide kući da se presvuče. A Jovani valjda prekipelo jer su svi okupljeni gledali u nju".

"Sram te bilo, kalašturo!" vikala je Milena, pokušavajući da oslobodi svoje kose iz Jovaninog stiska.

"A ti si veća licemerka nego što sam mislila! Kako se usuđuješ da mi prebacuješ bilo šta!" uzvratila je Jovana, boreći se s ogorčenjem u glasu.

Dok su se njih dve vukle po dvorištu, komšije su pokušavale da ih razdvoje, ali njihova svađa je bila kao vatra koja se rasplamsavala, gotovo neukrotiva. Na kraju su se obe strane iscrpljene povukle, ostavljajući za sobom uznemireno i zapanjeno komšiluk.

Nakon tog događaja, priča o skandaloznoj svađi na sahrani postala je tema razgovora među komšijama. A sudeći po ovom incidentu, izgleda da je jadni Petar trebao da ostavi poruku o dres kodu za svoju sahranu. 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading