„Imam 63 godine i čekam bebu sa momkom koji ima 26“: Starija žena i mlađi muškarac zaprepastili ljude!

Vesti 10.07.2024 15:07 0

Starija žena i njen dečko su proslavili činjenicu da će uskoro postati roditelji, a njihova objava je sve šokirala.

porodica

Printscreen/TikTok

Zbog razlike u godinama i ljubavi koju osećaju jedno prema drugom, popularni su na društvenim mrežama, a na TikToku ih prati 4,7 miliona ljudi! „Mi zaslužujemo da budemo srećni“, izjavio je ovaj  par u jednom od videa koji objavljuju na svom TikTok profilu. Šeril ima 63 godine, sedmoro dece i unuke, a njen dečko ima 26 godina. Upravo su proslavili to što će postati roditelji i napravili zabavu na kojoj su otkrili pol deteta.

On je njena najveća ljubav

Šeril je upoznala ljubav svog života, kako kaže za svog momka, 2012. godine, kada je on imao samo 15 godina, a ona 52. Pošto je njihova ljubav trajala godinama, njih dvoje su se venčali, a zbog velike razlike u godinama brzo su postali popularni na društvenim mrežama, gde objavljuju situacije iz njihovog života.

Pošto su se godinama hvalili velikom ljubavlju koju gaje jedno prema drugom, njih dvoje su prošle godine otkrili da će dobiti dete putem surogat majčinstva. Šeril zbog svojih godina ne može da ostane u drugom stanju prirodnim putem. Sada su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama novosti o svojoj bebi, dirljivom zabavom su otkrili njen pol.

Želeli su da imaju zajedničko dete

U snimku koji ima više od 2,6 miliona pregleda, Šeril je obučena u svetloroze haljinu i nosi lentu  na kojoj piše „Buduća mama“. Zaljubljeni par prvo pokušava da probuši balon kako bi otkrili hoće li imati devojčicu ili dečaka. Međutim, kada su i plave i roze konfete izašle iz balona, ​​shvatili su da su ih prevarili njihovi najdraži i da se pravo otkrivanje pola bebe dešava napolju. Kad su budući roditelji izašli, svaki je zgrabio po jedan dimni top i tada su otkrili da će dobiti devojčicu. Čim je ugledala roze oblake dima, Šeril je počela da skače od sreće, zgrabivši svog 26-ogodišnjeg supruga. Par se čvrsto zagrlio dok su voljeni beležili taj dirljivi trenutak. "Uuu! Tim devojčica", napisala je Šeril na kraju videa.

 

 

 

"Nadam se da je ovo šala"

Njihovi pratioci su uskoro napisali veliki broj komentara ispod videa, a neki od njih bili su zaista osuđujući. "Nadam se da je ovo šala", "Jadna beba", "Dobra ideja - dati joj majku na 10 godina", napisali su neki ljudi svoje mišljanje. "Ne znam ko je luđi, oni ili njihova porodica i prijatelji koji to podržavaju", glasio je još jedan komentar.

Pre dve nedelje, par je obožavaocima na internetu dao još jedan uvid u njihovu situaciju s bebom. U novosti o njihovom prvom zajedničkom detetu, mladi otac je rekao: "Vratili smo se s još jednom novošću i...", Šeril ga je tada prekinula: "Imamo sliku naše bebe i ona sada počinje da se razvija. Sada izgleda kao beba i tako je divna." Njih dvoje su u videu sedeli jedno pored drugog u parku, i nisu mogli da obuzdaju osmehe dok je mladi tata dodao: "Najbolji deo je to što se naša beba formira. Zdrava je... ja sam spreman. Prešli smo tu veliku prekretnicu rizika. Uskoro ćete videti našu surogat majku."

 

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

 

„Kad ja ne budem tu, imaće tatu“

Šeril već ima sedmoro dece, čak i unuke, ali njih dvoje smatraju da zaslužuju svoje dete. Osvrćući se na njihovu veliku razliku u godinama, ona je izjavila: "Razumemo da možda ja neću biti tu, ali verujem u njega. Kad ja ne budem tu, naša beba će imati tatu. On će biti odličan otac. On je odgovorna osoba. Verujem da može da odgoji naše dete, i to vrlo dobro. Naša porodica takođe podržava našu odluku da imamo dete. U početku nisu, ali sada je petoro moje dece prihvatilo tu ideju, čak i moja svekrva!“

Bonus video:

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading