Serijski preljubnik u Parizu sa 30 godina mlađom: Slomio srce najlepšoj ženi sveta, sad ljubi onu što može ćerka da mu bude

Tatjana Badarević Vesti 27.07.2024 14:01 0

Vensan Kasel pojavio se na otvaranju Olimpijskih igara sa svojom devojkom Narom Baptisom.

Vensan Kasel

Profimedia

 

Glumac Vensan Kasel (57) je s 30 godina mlađom devojkom, manekenkom Narom Baptistom (27), došao na otvaranje Olimpijskih igara u Parizu, kako piše Daily Mail.

Francuz je bio odlično raspoložen, a njegovi obožavatelji odmah su pimetili kako je osedeo. Čini se da mu to nije otežalo pronalazak nove devojke.

Vensan Kasel

Profimedia

 

 

Sa Narom je viđen u nekoliko navrata. Čim su krenule glasine da se razvodi od manekenke Tine Kunaki (27), s kojom je bio šest godina u braku, a dobili su i ćerku, znalo se da će joj glumac brzo naći zamenu. Ako već i nije pa se zbog toga i razvodi, pričalo se. Na društvenim mrežama obrisao je sve fotografije s Tinom, a nije joj čestitao ni rođendan. Nije dugo trebalo da Kasel pokaže Naru u javnosti i krenu priče da mu je to nova devojka. 

Brojni izvori potvrdili su da je do razvoda između Vensana i Tine došlo jer ju je glumac varao, kao što je varao svoju prvu suprugu Moniku Beluči. Glumca su prozvali serijskim preljubnikom zbog toga što je prevario i Moniku i Tinu, koje važe za najlepše žene sveta. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading