"Dobila sam nervni slom zbog svekrve": Došla je kući sa posla, stan je bio poluprazan, evo šta joj je uradila sa stvarima

Olja Jelić Vesti 25.10.2023 19:35 0

Odnos sa svekrvom može biti vrlo komplikovan, ali strpljenje jedne žene je zaista bilo na iskušenju kada je njena svekrva „sredila“ njen dom.

Svađa

Shutterstock

Odnos sa svekrvom može biti vrlo komplikovan, ali strpljenje jedne žene je zaista bilo na iskušenju kada je njena svekrva „sredila“ njen dom.

Čini se da se ova svekrva malo zanela, jer je na kraju donirala mnogo stvari u dobrotvorne svrhe, bez pitanja. Pre incidenta, žene su se dobro slagale, ali sada ne govore.

Pišući na Redditu, snaja je rekla: „Imam pristojan odnos sa svojom svekrvom… ona je prilično draga i topla. Ona je, međutim, malo... previše kontrol frik? Previše zaštitnički nastrojena? Nisam sigurna koja je tačna reč, ali zaista nema granicu."

Ipak, uprkos „kontrolisanim tendencijama“ njene svekrve, na postu je pisalo da su u dobrim odnosima, a nedavno su slavili kada je ova korisnica Reddita zatrudnela sa svojim prvim detetom. Svekrva je bila posebno uzbuđena zbog trudnoće i ponudila se da ostane sa njima kako bi se spremila za bebu.

Ali, tu su počele nevolje. Snaja je objasnila da je uživala u skupljanju predmeta poput knjiga, skulptura i korpi. „Naša kuća je definitivno pretrpana, ali je prilično uredna, ali moja svekrva, s druge strane, voli sve hirurški čisto.“, dodala je. 

Ova mlada žena je zatim nastavila da objašnjava kako je došla sa posla i videla da joj kuća izgleda kao „ratna zona“ i otkrila je da je njena svekrva već donirala nekoliko kesa stvari jednoj dobrotvornoj organizaciji.

Kada ju je besna snajka napala da objasni zašto je to uradila, svekrva je tvrdila da je „zatrpana” kuća opasna za bebu.

„Nekako sam se izgubila i rekao sam joj da može odmah da izađe“, priznala je ova mlada žena. „Bila je šokirana što sam ozbiljna, rekla je da nema gde da ide i da je kasno. Bilo je oko pola deset uveče. Rezervisala sam joj hotelsku sobu i pozvala taksi".

Pošto su njeni postupci doveli do besa njenog muža, trudnica je pitala druge ljude na Redditu da vidi ko je zaista pogrešio.

Komentatori su uglavnom bili na njenoj strani. „Nije problem njene svekrve da reši“, objasnila je jedna korisnica. „Nema šta da se popravi. Ako joj se ne sviđa kakva je kuća, onda nek ostane napolju.“

Drugi komentator se složio: "Ono što je tvoja svekrva uradila prešlo je svaku granicu za gosta u bilo čijem domu, i, u stvari, moglo bi se tretirati kao dobar slučaj za krađu stvari".
„Ovo je potpuno nepoštovanje od nje i ja bih je naterao da nadoknadi ili pokuša da vrati sve čega se rešila“, napisao je treći.

U kasnijem komentaru, snaja je pojasnila da su neki od predmeta koje je svekrva poklonila uključivali nekoliko slika, jastuka, posuđa, kutiju knjiga.

I upravo su knjige bile te koje su izazvale najžešću reakciju među komentatorima.

„Otarasite se mojih knjiga, pa ćemo se boriti“, napisao je jedan komentator.

„To bi bilo krvoproliće“, dodao je drugi.

„Ono što je najviše frustrirajuće u vezi sa ovim za svakoga ko sakuplja stvari poput knjiga, filmova, muzike itd. nikada nije u stanju da sazna šta je izgubljeno“, napisao je jedan korisnik.

„Ako zaista čita ili joj je stalo do te kolekcije, čak i godinama od sada ona će i dalje tražiti nešto što je izbačeno, a do tog trenutka to nije shvatila.“

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija Mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Kristina Grbović je u kratkom vremenskom periodu izgubila supruga, a samo dva meseca posle toga imala je saobrać ajnu nezgodu i ostala u kolicima. Međutim, za nju ne postoje prepreke. Njenu priču pročitajte na portalu Najzena.rs 💜 ---------- #najžena #žena #najmama #majke #mame ♬ original sound - Najzena.rs


 

 

Komentari (0)
Loading