"Ovo nije devojka koju sam ja vaspitavala": Rođena ćerka joj se gadi, a i možda će i vama kad saznate razlog

Olja Jelić Vesti 17.11.2023 14:25 0

Roditelji uvek trebaju da vole svoju decu, i obrnuto. Ali život ne ide uvek onako kako piše u knjigama, a neke se porodice suočavaju sa složenim situacijama kada odnos između roditelja i dece postane toliko dramatičan da se čak pretvori u problem.

Majka i ćerka

Shutterstock

Roditelji uvek trebaju da vole svoju decu, i obrnuto. Ali život ne ide uvek onako kako piše u knjigama, a neke se porodice suočavaju sa složenim situacijama kada odnos između roditelja i dece postane toliko dramatičan da se čak pretvori u problem, piše Bright Side.

Takva se situacija dogodila i jednoj očajnoj mami koja je svoju priču ispričala na Redditu. Ona je zamolila ljude da je ne shvate pogrešno te je objasnila da voli svoje dete.

Ali priznala je da ne može da podnese da bude u blizini svoje ćerke i u svojoj ispovesti naziva je "klošarkom", a objasnila je zašto ima takvo mišljenje o vlastitom djetetu. Jako joj smetaju neke navike njene ćerke.

Majka i ćerka

Shutterstock

 

Njenu sada odraslu ćerku ne zanima hoće li u javnosti izgledati loše ili smrdeti, a mamu to jako iritira. Žena je objasnila da ne insistira na tome da njena ćerka mora biti doterana za odlazak u trgovinu, pa čak ni da ne treba nositi pidžamu.

Ima novca za lep život, a ona bira život u bedi

Majka je besna zbog izgleda svoje ćerke jer obično nosi prljavu odeću punu mrlja, ima masnu kosu jer je ne pere, a obično takva izlazi u restorane i prodavnice.

Žena je dodala da njena ćerka za sebe tvrdi da je ona "seljančica". Mama je okrila da su je odgajali u malom mestu, ali ne na selu. Očajna majka je istakla da nema ništa protiv sela niti misli da je život na selu loš, ali naglasila je da njena ćerka nema nikakve veze sa selom niti običajima u toj sredini.

Žena je napisala da joj dete živi daleko i jednom su joj otišli u posetu. Kuća joj je prljava i ne izgleda lepo. Ima novca za lijep život, a ona bira život u bijedi.

Odbija bilo kakvu pomoć

"Ovo nije devojka koju sam odgajala, i ja i moj muž ne možemo da podnesemo da budemo u njenoj blizini. To mi slama srce. Sa njom više nije prijatno razgovarati", otkrila je očajna majka.

Ona je uverena da je njeno dijete psihički zdravo, jer ne pokazuje znakove depresije. Odbila je bilo kakvu pomoć oko pospremanja kuće te joj je rekla da joj se sviđa takav kakav je.

Kada ova devojka poseti svoje roditelje, ona ne pokazuje poštovanje prema njima. Ostavlja prljavo posuđe i njene stvari su razbacane svuda.

"Ne znam zašto se tako promenila. Njen muž nije bio klošar i bez poštovanja kad smo se upoznali. Oboje su odustali od svog izgleda i higijene, a ne znam zašto. Volela bih da mi se sviđa moja ćerka, ali ne mogu da je smislim", završila je svoju priču očajna majka.

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👸🏻 Druga naša „Naj mama“ je Nataša Gasenberger, ponosna majka sedmoro dece. Ova hrabra mama, objasnila nam je kakve sve izazove nosi svakodnevni život velike porodice. U intervjuu Nataša nam je otkrila i ko joj je pružio najveću pomoć I podršku dok su deca bila mala. 🙂 Priču sa Natašom pogledajte na našem portalu! #najžena #žena #najmama #mama #majke #jednajemajka #srbija #emisija #foryoupage #fypシ #majka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading