Šarliz Teron poput grčke boginje hipnotisala masu: Kreacija kao iz bajke, zbog koje bi i Dior pocrveneo

Tatjana Badarević Vesti 27.07.2024 10:20 0

Šarliz Teron je zablistala na glamuroznom događaju posvećenom Olimpijskim igrama.

Šarliz Teron

Profimedia

 

Dan uoči otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, fondacija Luj Viton organizovala je svečano događanje pod nazivom „Prélude aux Jeux Olympiques“ na kojem su se okupila brojna imena iz sveta zabave i sporta.

Među poznatim damama koje su zablistale na ovom glamuroznom događanju posvećenom Olimpijskim igrama, bila je i Šarliz Teron, kako piše In Style. Dugogodišnja ambasadorka Diora ostala je verna francuskoj modnoj kući i u ovoj prilici.

Šarliz Teron

Profimedia

 

 

Obukla je njihovu svilenu haljinu grčko-rimskog stila u beloj boji i izgledala savršeno. Kratka haljina bez rukava ima dugačak bočni plašt koji kreaciju vrlo jednostavnnog kroja zapravo pretvara u pravi mali spektakl. Izdanje je iskompletirala sa Diorovim štiklama i ručnom torbicom u zlatnoj boji.

Šarliz Teron

Profimedia

 

 

Glumica je mnoge odmah asocirala na jedno od svojih najboljih modnih izdanja. Saradnja s Diorom i odabir bele haljine pokazao se kao pun pogodak i 2013. godine na Oskarima, a njeno izdanje pamti se kao jedno od najboljih koje smo ikad videli na dodeli najprestižnije filmske nagrade.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading