Princ Hari se slučajno "izlanuo": Konačno se zna zašto Megan ne sme da kroči u Britaniju i razlog je brutalan

Tatjana Badarević Vesti 27.07.2024 11:00 0

Vojvotkinja od Saseksa naime, ima zabranu.

megan markl

Profimedia

 

Princ Hari (39) sa suprugom Megan Markl (42) i sinom Arčijem napustio je Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Najpre su preselili u Kanadu, a onda u jeku pandemije koronavirusa došli u Ameriku, gde i sada žive. U međuvremenu su dobili i pojačanje u porodici, devojčicu Lilibet Dajanu (3). Princ se nedavno pojavio u dokumentarcu 'Tabloids on Trial', gde je ispričao kako je zabrinut za bezbednost svoje porodice.

"Pritisnuli su me previše", rekao je Hari govoreći o medijskoj pažnji koja je usmerena na njega i suprugu pa dodao: 

"Došao sam do tačke u kojoj sam proklet ako to učinim i proklet sam ako to ne učinim. Ali mislim da ne postoji iko na svetu osim mene koji bi ovo sve mogao preživeti". 

 

 

Princ je govorio kako je i dalje preopasno za njegovu suprugu da ode u Veliku Britaniju. 

"Sve što je potrebno je jedan usamljeni akter, jedna osoba koja čita ovo da reaguje prema onome što je pročitala. I je li to nož ili kiselina, šta god da je, to su stvari koje me iskreno zabrinjavaju. To je jedan od razloga zašto neću sa svojom ženom doći u ovu zemlju", objasnio je Hari i otkrio kako je zabranio njen dolazak radi njene bezbednosti. Kaže kako je ionako puno pažnje na njemu i supruzi,  dolazak u Harijevu rodnu zemlju samo bi podstaklo medije da ih prate još i više. 

Hari je 2022. otkrio kako se ne oseća sigurnim putujući u Veliku Britaniju jer nema osiguranje koje ga prati i štiti. Njemu i supruzi ukinuto je osiguranje koje plaćaju Britanci nakon što su prestal da obavljaju kraljevske dužnosti. Iako se Hari pobunio i tražio zaštitu, odbili su ga. Policija, koju plaćaju porezni obveznici, neće štititi Harija, Megan i njihovu decu kada dolaze u posetu porodici u Veliku Britaniju ili kada su u zemlji zbog poslovnih obaveza. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading