Pred svima ljubi 33 godine mlađu: Nisu mogli da obuzdaju strasti ni na crvenom tepihu

Vesti 19.05.2024 15:59 0

Poznati glumac Ričard Gir se na Filmskom festivalu u Kanu pojavio sa 31 godinu mlađom suprugom.

ričard gir

Profimedia

Poznati glumac Ričard Gir (74) je prisustvovao premijeri svog novog filma “Oh, Kanada” sa prelepom suprugom Alehandrom Silvom (41).

Vidi se da se vole

Ričard i Alehandra učinili su da filmski festival u Kanu bude zanimljiviji, mada su njihova zajednička pojavljivanja na crvenom tepihu retka. Poznati glumac i njegova supruga ne kriju da su vidno zaljubljeni. Slavni par prkosi velikoj razlici u godinama zbog kojih je često na meti kritika i još jednom su dokazali svoju ljubav.

Šetajući crvenim tepihom, u jednom trenutku su nežno jedno drugo pomazili i poljubili se. Ričard i Alehandra imaju dvoje dece, Aleksandra (5) i godinu dana mlađeg sina čije ime još nije otkriveno.

ričard gir

Profimedia

 

Uskladili su stajlinge

Poznati glumac je bio obučen u klasičan crni smoking, belu košulju i stavio je crnu leptir mašnu. Njegova supruga je obukla crnu dugu haljinu, A kroja, bez bratela sa cvetnim vezom, a kosu je podigla u neobaveznu punđu.

Strani mediji su pisali su njih dvoje sklopili brak na tajnoj ceremoniji u aprilu 2018. godine. U to vreme, neimenovani izvor je rekao: "Tako im je prijatno zajedno, zabavljaju se i raduju zajedničkoj budućnosti".

Prema zvaničnom sinopsisu, Ričardov novi film je priča o poznatom kanadskom režiseru dokumentarnih filmova koji daje poslednji intervju jednom od svojih bivših učenika da bi ispričao istinu o svom životu.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading