„Imam 55 godina i trudna sam s momkom koji ima 24“: Starija žena i mlađi muškarac zaprepastili svojom odlukom

Vesti 19.05.2024 14:06 1

Oni ne kriju svoju ljubav, čak su se i venčali, a time su privukli veliku pažnju ljudi.

alina

Printscreen/Instagram

Venčanje žene od 55 godina i momka od 24 godine nije često, pa su njih dvoje izazvali veliko interesovanje.

Mnogi osuđuju njihovu ljubav

Poznata kolumbijska glumica Alina Lozano koja je igrala u raznim sapunicama, sada je zatrudnela sa 31 godinu mlađim suprugom Džimom Velaskezom, koji je influenser. Njihovo venčanje je bilo prošle godine i izazvalo je veliku pažnju, ali i raspravu, uglavnom zbog njihove velike razlike u godinama.

Međutim, Alina ubeđuje ljude da se njihov brak ne temelji na finansijskoj koristi od strane njenog supruga, kako većina ljudi govori. „On je samostalan, super smo tim, on zarađuje novac na društvenim mrežama, a ujedno je i glumac“ izjavila je Alina jednom prilikom. Ona, je, naime, dugogodišnja glumica i glumila je u mnogo kolumbijskih serija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J I M (@jimvelasquezoficial)

 

Šokirali pratioce prinovom

Njih dvoje imaju više od milion pratilaca na Instagramu koje su zapanjili objavom novosti o prinovi. „Prijatelji, teško je zatrudneti prirodnim putem, ali nauka je napredovala i želimo ovo učiniti za žene svih doba koje imaju problem sa trudnoćom ili kada pređu 50. godinu“, rekla je Alina, koja živi sa svojim suprugom u Kolumbiji. „Pomoću donirane jajne ćelije je moguće“, objavili su. Par je išao u kliniku za neplodnost kako bi Alina mogla da ostane u drugom stanju.

Sudbina se poigrala

Bili su presrećni, a lepe vesti su objavili na društvenim mrežama. Međutim, iako je test trudnoće pokazao da je Alina trudna, posle prvog pregleda na ultrazvuku ispostavilo se da je trudnoća bila lažna. Oboje su bili veoma tužni, a objavili su video sa Džimom koji plače dok gleda snimak ultrazvuka.

Bonus video:

 
Komentari (1)
Loading
Walter Pravicek Maribor SLO EU
20.05.2024 05:12

Da TI slučajno nemaš nameru otvoriti bankovni račun za pomoč,kako bi prehranila familiju.ili sebe i bebu,ako te muž napusti?Htela si,eto sada stisni zube.