Uživala pre udaje za princa: Kejt Midlton je živela u Jordanu i ludovala na žurkama u Londonu, da vidite samo kako se oblačila!

Vesti 01.01.2024 14:20 0

Danas je jedna od najomiljenijih članica britanske kraljevske porodice, a pre nego što se udala za princa Vilijama, Kejt Midlton odrasla je u Berkširu i neko vjeme živela u Amanu u Jordanu.

kejt midlton

Profimedia

Princeza od Velsa nekada je bila poznata samo kao Ketrin Kejt Midlton, nije imala nikakve kraljevske titule, ali ne može se reći da je odrastala u siromašnoj obitelji. Na te dane njenog odrastanja podsetila nas je šesta, ujedno i poslednja sezona Netfliksove serije „Kruna“, koja je dala uvid u život Kejt Midlton pre nego što se pridružila britanskoj kraljevskoj porodici i postala jedna od najomiljenijih, ali i najistaknutijih njenih članica.

 

 

Kejt dolazi iz dobrostojeće porodice. Njeni roditelji su i danas bogati, a novac su sami zaradili zahvaljujući odličnoj ideji Kerol Midlton, Kejtine majke. Reč je o firmi koja je prodavala ukrase za razne proslave i zabave, a prodali su je za veliki novac tokom pandemije korone.

Kejt je živela s roditeljima, sestrom Pipom i bratom Džejmsom, pohađali su otmene privatne škole, a nekoliko godina tokom 80-ih, zbog očevog posla, porodica je živela u Amanu, u Jordanu.

Da će jednog dana biti poznata dalo se naslutiti još u osnovnoj školi, kada je rado nastupala na školskim priredbama, a njena izvedba pesme „Wouldn’t It Be Loverly“ iz mjuzikla „My Fair Lady“, u kojem je glumila glavnu ulogu, postala je viralna u avgustu ove godine, kada je objavljena na Jutjubu.

 

 

Svog budućeg supruga princa Vilijama upoznala je u leto 1999. kada je sve više vremena provodila u društvu odabranih ljudi koji su bili dobro povezani i sa članovima kraljevske porodice i to preko najboljih prijatelja Vilijama i Harija. Reč je o članovima uglednih aristokratskih porodica koji sežu do britanskih vojvoda, grofova i barona.

Pre udaje, baš poput svih svojih vršnjakinja i Kejt Midlton je volela da ide na žurke. Sa mlađom sestrom Pipom često je posećivala najpoznatije londonske noćne klubove i ludovala u noćnim provodima.

Uoči odlaska na univerzitet, Kejt je odlučila da pauzira godinu dana kako bi upoznala svet - neko je vreme provela u Firenci, a potom i u Čileu, gde se pridružila internacionalnom programu koji su pohađali studenti iz celog sveta.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading