"Traži da mu drugi istiskaju pastu za zube": Novinar u knjizi žestoko kritikovao kralja Čarlsa, a evo kako je opisao Kejt Midlton

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 18:18 0

Skobi u novoj knjizi nije pisao samo o kralju. Kritikovao je i Kejt Midlton, koju je opisao kao "ženu koja je užasnuta da radi bilo što osim da se smeška fotografima"

Kralj Čarls

Shutterstock

Britanski novinar i pisac Omid Skobi, koji se u svom radu fokusira na kraljevsku porodicu, u knjizi "Endgame" je opisao kralja Čarlsa kao "razmaženog člana kraljevske porodice koji pegla svoje pertle na cipelama", prenosi The Sun.

Tvrdi kako kralj insistira na tome da na putovanjima spava na luksuznoj i savršeno ispeglanoj posteljini. Takođe navodi da od osoblja traži da mu istisnu tačno dva centimetra paste za zube.

Čarls

Shutterstock

 

U knjizi "Endgame", koja će u engleske knjižare stići 28. novembra, pisao je i o kraljevom odnosu s princem Harijem. Kralj je svog sina prema Omidovim tvrdnjama nazvao "onom budalom", nakon što je izašao prinčev dokumentarac na Netflixu. Istaknuo je i to da je Čarls u jednoj prilici iskoristio Harijeve probleme kako bi poboljšao svoj imidž u javnosti.

Novinar je u novoj knjizi nije pisao samo o kralju. Kritikovao je i Kejt Midlton, koju je opisao kao "ženu koja je užasnuta da radi bilo osimd da se smeška fotografima". O princu Vilijamu je napisao da je "sve više u dosluhu s dvorjanima palate koji smišljaju prljave planove" i da se njemu zapravo nikada nije svidela supruga njegovog mlađeg brata, Megan Markl. Omid tvrdi i da je Čarls ljubomoran na Villijama zbog njegovog položaja i da je svestan da je njegova vladavina prelazna.

Omid je inače i autor knjige "Finding Freedom" u kojoj je pisao o odluci preseljenja Harija i Megan u SAD.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading