Nije ljubav u pitanju: Evo koja je tajna srećnog braka kralja Čarlsa i kraljice Kamile

Vesti 11.07.2023 18:30 0

Koja je tajna srećnog braka kralja Čarlsa III i kraljice Kamile?

Nije ljubav u pitanju: Evo koja je tajna srećnog braka kralja Čarlsa i kraljice Kamile

EPA

Ako je verovati britanskim medijima u pitanju su: „neobično uređenje spavaće sobe”. Očigledno, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt takođe idu njihovim stopama.

U aprilu su kralj Čarls III i kraljica Kamila proslavili 18. godišnjicu braka. Koja je tajna dugovečnosti njihovog braka, pitaju se britanski mediji. Novinar „Dejli mejla” tvrdi da je „ključ srećnog života miran san, čemu pogoduje neobično uređenje spavaće sobe” .

Tajna srećnog braka kralja Čarlsa III i kraljice Kamile

Ako je verovati britanskim medijima, kralj Čarls III i kraljica Kamila dele tri različite sobe u Klarens Hausu (njihova baza u Londonu).

"Njegovo Kraljevsko Visočanstvo ima dvokrevetnu sobu, uređenu po sopstvenom ukusu, a Kamila ima svoju sobu sa bračnim krevetom, uređenu kako ona voli. Osim toga, imaju zajedničku dvokrevetnu spavaću sobu koju mogu da koriste kad god žele", rekao je izvor za Dejli mejl.

To što Čarls i Kamila uveče idu u različite spavaće sobe je zbog kraljevog zdravlja. Monarh pati od bolova u leđima i veruje se da samo spavanje pomaže u ublažavanju ovih problema.

Kraljevski stručnjak Džošua Rom rekao je za Miror da su odvojene spavaće sobe „idealne za užurbane rasporede para“ . Takođe je „odličan lek za ublažavanje stresa koji omogućava Čarlsu i Kamili da imaju ne samo zajednički, već i sopstveni prostor“.

U drugim rezidencijama, kralj i kraljica takođe imaju odvojene spavaće sobe. Zanimljivo, kada je Čarls u Hajgrouvu, Kamila radije provodi noći u Rej Milu jer njena porodica živi u blizini.

Odvojene spavaće sobe ključ su trajnog braka?

Nije tajna da su kraljica Elizabeta II i princ Filip mnogo decenija svog braka spavali odvojeno. Njihove spavaće sobe bile su u potpuno različitim krilima Bakingemske palate. Tako su barem sugerisali mediji. Takođe se navodi da su princ Vilijam i vojvotkinja Kejt spavali u odvojenim spavaćim sobama kada su živeli u Kensingtonskoj palati.

Može li to biti ključ za uspešne brakove članova britanske kraljevske porodice?

Komentari (0)
Loading