Decenije su prošle, a slavna lepotica se i dalje kaje: Bila je to "jedna od najgorih odluka u mom životu"

Vesti 27.09.2023 10:40 0

Tokom pojavljivanja u emisiji sa Stivenom Kolbertom, Uma Turman je otkrila da je odbila ulogu...

Uma Turman

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Popularna glumica otkrila je zašto se nije pojavila u trilogiji "Gospodar prstenova", gde joj je bila predviđena uloga rohanskog ratnika.

Trilogija "Gospodar prstenova" i dalje ima mnogo obožavatelja, a mnogi glumci su odbili uloge u njoj, uključujući Šona Konerija, Kristofera Plamera, Nikolasa Kejdža i Umu Turman.

Za razliku od Konerija, koji nije razumeo izvorni materijal, ili Plamera, koji nije želeo da bude toliko dugo na Novom Zelandu, Uma Turman je odbila ulogu iz porodičnih razloga, piše Indek.hr.

U filmu je glumica trebalo da glumi mladog Rohanskog ratnika, nećaku kralja Teodena Eovina, koja ubija kralja veštica Angmara.

Nakon što je odbila ulogu, Eovin je igrala Miranda Oto.

 

 

Tokom pojavljivanja u emisiji sa Stivenom Kolbertom, Uma Turman je otkrila da je odbila ulogu jer je tada rodila svoje prvo dete i osećala se čežnjom za domom.

Glumica nije htela da vodi dete sa sobom na Novi Zeland, gde je trebalo da provede naredne tri godine. Kasnije je požalila zbog svoje odluke, nazvavši je "jednom od najgorih odluka u svom životu" i iako je imala dobar razlog da odbije ulogu, zažalila je što se nije pojavila u popularnoj trilogiji.

Uprkos svemu, odbijanje uloge u "Gospodaru prstenova" možda je bila najbolja odluka za glumičinu karijeru jer joj je omogućila da igra glavnu ulogu u filmovima Kventina Tarantina "Kill Bill" i "Kill Billi" 2.

Glumica se proslavila Tarantinovim "Petparačkim priticima" iz 1994. godine, a svetsku slavu zacementirala je serija "Ubij Bila".

 

Komentari (0)
Loading