Kim Kardašijan otkrila osobine idealnog muškarca: Jedna od najlepših žena sveta iznenadila očekivanjima

Olja Jelić Vesti 24.06.2023 17:45 2

Šta jedna od najpoželjnijih žena sveta traži u partneru? Lista i nije tako komplikovana...

Kim Kardašijan

Profimedia

Ako želite da izlazite sa nekom od Kardašijan zvezda, najbolje je da počnete da igrate u NBA ligi. Ali izgleda da ni najpoželjnije žene na svetu nemaju previsoka očekivanja. 

Naime, u najnovijoj epizodi rijalitija, Kim Kardašijan je otkrila svoju listu osobina koje traži kod svog sledećeg dečka.

Ona je sa prijateljima pričala o svom planu da svojoj sestri Kloe namesti zgodnog glumca koji će prisustvovati istoj modnoj reviji kao i one, a tada je otkrila i šta ona traži kod partnera.

 

 

„Broj jedan: Da me štiti. Broj dva: Da se bori za mene. Broj tri: Dobra higijena. Mislim, to ne bi trebalo ni da naglašavam. Broj četiri: da je miran. Pet: Da nema problema sa mamom ili tatom. Šest: Da je strpljiv. Sedam: Da me podržava. Da bude iskreno srećan zbog mene. “, nastavila je, dodajući: „Dobri zubi.“

 

 

„Da je spontan i zabavan.“, nastavila je. „Moji prijatelji i porodica moraju da ga vole. Treba mi neko ko može biti uzor mojoj deci, posebno na koga se moji dečaci mogu ugledati. Da je viši od mene, da je neko ko voli da vežba, da je motivisana nezavisna osoba koja nije privržena i da je neko sa dobrim ukusom.”

 

Komentari (2)
Loading
Morfeus
24.06.2023 18:56

Crne puti, nabildovanog tela i novčanika i najvažnije da se uklapa u mamine marketing planove

Paja
25.06.2023 05:23

Dobro, a kad taj "savršeni muškarac" sve ove zshteve ispuni, šta žena treba da učini za njega? Ako samo treba da plati "usluge", ne traži se muškarac nego - žigolo.