Budite lepe i moderne: Sa bojom kose koja dominira ove jeseni zablistaćete u punom sjaju

Slobodanka Ćorić Vesti 29.08.2024 16:01 0

Koje su najmodernije boje kose za jesen 2024?

eva mendez

Printscreen/Instagram

Uvek je najbolje izabrati boju kose koju volite i koja vam odgovara. Međutim, ako pratite trendove, ove jeseni 2024. godine, svetle nijanse i dalje dominiraju. Plave boje, od platinaste do medenih tonova, su i dalje u trendu. Iako tamnije boje možda neće biti u potpunoj prevaziđenosti, bogate braon nijanse i bakarno crvena svakako su u igri ove sezone.

Najmodernije boje kose za jesen 2024:

 

Ove jeseni, plave nijanse će biti veoma prisutne, od platinaste do medenih tonova. Međutim, šampanj plava, koja je između platine i bež plave, se izdvaja kao najpopularnija. Ova boja je nežna, luksuzna i savršeno se uklapa u toplije i hladnije tonove.

Smokey brineta

Za brinete, duboke nijanse su i dalje u trendu. Tamna čokoladno braon i espresso braon će dominirati tokom jeseni 2024. Ako tražite boju sa dubinom i dimenzijom, smokey braon je odličan izbor za prelazak u hladniju sezonu.

Kajsija

Nakon strawberry blonde, dolazi apricot blonde – mešavina zlatno plave i bakrene sa dodatnim intenzitetom. Ova boja je savršena za duge, talasaste frizure i dodaje živahnost vašem izgledu.

Bakarno crvena

Bakarno crvena, poznata i kao cowgirl copper, vraća se ovog avgusta. Ova nijansa, koja je kombinacija braon i bronze sa efektnim rustikavim tonom, pruža suptilniji izgled crvene kose i lakša je za nošenje.

Medno plavi pramenovi

Inspirisani 90-im i pre Y2K erom, medni i karamel pramenovi sa svetlo smeđom osnovom su veoma popularni. Bilo da se odlučite za highlightse, babylights ili balayage tehniku, ovi pramenovi dodaju dimenziju i svetlost vašoj kosi.

Komentari (0)
Loading