Sindi Kraford bez trunke šminke: Manekenka izgleda mladoliko na pragu sedme decenije, njene najnovije slike su očarale fanove!

Vesti 28.08.2024 20:32 0

Manekanka se na prvoj slici prilikom kupanja u vodi naslonila na dok, a njena blistava koža je bila obasjana mekom sunčevom svetlošću

Sindi

Thierry le Fouille / Sipa Press / Profimedia

Sindi Kraford se oprašta od leta uz prelepe selfije.

Manekenka (58) je podelila skup uspomena sa odmora pored jezera gde je provela dosta vremena bez šminke dok se izležavala pored vode.

„Hvala na još jednom sjajnom letu. Do sledeće godine…“, napisala je Sindi na Instagramu u ponedeljak, 26. avgusta.

 

 

U foto galeriji je bila u čamcu sa suprugom Random Gerberom i družila se sa svojom ćerkom Kajom Gerber i sinom Preslijem Gerberom, veslala po mirnoj vodi i slagala slagalicu od 1.000 delova.

Sindi je takođe dodala nekoliko selfija bez šminke.

Sindi

Printscreen/Instagram/cindycrawford

 

Manekanka se na prvoj slici prilikom kupanja u vodi naslonila na dok, a njena blistava koža je bila obasjana mekom sunčevom svetlošću. Njena duga smeđa kosa je bila vezana u neurednu punđu.

Ona je završila objavu slikom sebe u crvenoj majici i odgovarajućoj crvenoj košulji. Kosa do ramena joj uokviruje lice i izgleda da nema nimalo šminke.

Sindi

Printscreen/Instagram/cindycrawford

 

Krafordova i njena porodica su ranije ovog leta izgledali elegantno uoči venčanja.

„Svi smo obučeni i imamo gde da odemo“, napisala je ona na Instagramu od 4. avgusta.

 

 

Kaja (22), je nosila tamnozelenu haljinu i crne štikle, dok se njena mama odlučila za cvetnu haljinu sa detaljima na volanima i bež sandalama.

Rande (62) je nosio plavo odelo sa belom košuljom i žutim kaišem i cipelama. Prisli (25) je izabrao mornarsko odelo sa crnom košuljom. Na nogama je imao par belih patika, prenosi People.

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading