Violeta Mašković nam je pokazala kako da napravite turšiju koja može opstati preko cele zime i to u ostavi koja se greje.
Odaberite povrće koje vam se dopada i koje volite, sve to izrežite na sitnije kao za šarenu saltu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Na 5 kg povrća idu sledeće namirnice:
- 5 kašika soli
- 15 kašika šećera
- 3-4 kašike eksencije
- 100-130ml ulja
- Biber u zrnu, lovorov list
- 1 konzervans
- 1/2 vinobran
Kada iseckate povrće na sitno, preko njega stavite so, šećer, sirće, ulje, biber, konzervans i vinobran. Sve izmešajte pa stavite u tegle i čuvajte u ostavi.