Bela Hadid dala sve na izvolite: Obukla haljinu koja je jedva prikrivala njene grudi, a detalj na leđima je usijao mreže

Vesti 29.08.2024 10:13 0

Novi miris se pridružuje Hadidinim mirisima, ,,Window2Soul", ,,Salted Muse" i ,,Burning Fire", koji su lansirani u maju 2024. godine...

Bela

IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je njena linija mirisa ,,Orebella" stara samo nekoliko meseci, Bela Hadid ima novi dodatak za kolekciju koji se zove ,,Nightcap".

Proslavila je širenje svog brenda zavodljivom žurkom tokom punog Meseca kada je naravno, obukla zanosan autfit. U objavi na Instagramu je podelila uspomene sa svečanosti. Manekenka je nosila duboku, bledo-bež haljinu sa potpuno otvorenim leđima, i dubokim izrezom na prednjoj strani.

Ogrlica u obliku orhidejr iz kolekcije Marine Moskon za jesen 2024. godine je dodala dašak botaničkom šarmu Diorovoj haljini. Njena kosa je bila uvijena i vezana, u stilu grčke boginje. Za događaj je nosila sjajnu šminku, uključujući ružičasto rumenilo i veliku dozu hajlajtera na obrazima sa breskvasto-ružičastim sjenilom.

Ostale fotografije uključivale su slike na kojima se Bela veselila sa prijateljima, posluženje sa slatkišima i snimak Meseca.

,,Najbolji 'Nightcap'...", napisala je u opisu objave. „Okupili smo se pod punim Mesecom da proslavimo našu najnoviju @orebella bebu. Bila je to noć magije i još uvek je proživljavam!! Miris čuva uspomene, i svaki put kada nosim 'Nightcap' znam da ću se vratiti u prošlu sedmicu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Note ,,Nightcap"-a uključuju kardamom, drvo gvajaka, đumbir, vanilu, sandalovinu i pačuli, što bi objasnilo sliku na kojoj Hadid pozira pored ogromne gomile svežeg đumbira. Prema Teen Vogue-u, novi miris je inspirisan Hadidinim snom o ,,vanili za odrasle".

„Ovo je moja beba, beba, beba koju sam jedva, jedva, jedva čekala da probam“, izjavila je Bela za Mari Kler. „Oduvek sam bila opsednuta vanilom. Volim da kuvam sa njom, nosim je, palim sveće sa njenim mirisom. Ali uvek sam osećala da je previše jaka i slatka—ne postoji privlačan, niti mladalački i zavodljiv miris vanile na tržištu. Gotovo da miriše na dimljeni burbon ili slatkiše od belog sleza pored vatre.

Novi miris se pridružuje Hadidinim mirisima, ,,Window2Soul", ,,Salted Muse" i ,,Burning Fire", koji su lansirani u maju 2024. godine.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading