Džena Ortega najlepša na festivalu u Veneciji: Glumica očarala pojavom u vatreno crvenoj haljini, a ovaj trenutak je sve raznežio!

Vesti 29.08.2024 15:43 0

Nosila je dramatičnu šminku koja se sastojala od ,,smokey eye" senke za oči i smelog crvenog karmina

Džena

IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džena Ortega nastavlja da oduševljava svojim fantastičnim modnim trenucima dok promoviše film ,,Beetlejuice Beetlejuice". 

Holivudska zvezda je bila fotografisana na crvenom tepihu tokom Filmskog festivala u Veneciji, u još jednom autfitu koji je povezan sa filmom.

Glumica je odlučila da obuče crvenu haljinu, koja je bila slična venčanici koju je nosila Lidija Ditz u starijoj verziji filma. Džena je pred premijeru pozirala sa Vinonom Rajder, koja će ponovo glumiti Lidiju u nastavku.

 

 

Džena se pojavila u crvenoj haljini od tila uoči premijere dugo očekivanog filma.

Uz polu providnu haljinu sa otvorenim leđima je nosila minimalan nakit, koji se sastojao od srebrne ogrlice i sličnih narukvica.

Džena je pozirala na crvenom tepihu, pokazujući svoj autfit.

Nosila je dramatičnu šminku koja se sastojala od ,,smokey eye" senke za oči i smelog crvenog karmina, prenosi Hola! .

Džena je pozirala sa koleginicom Vinonom. One su se smeškale dok su stajale zagrljene i pozirale pred kamerama.

Duo, koji u filmu glumi majku i ćerku, je podelio poštovanje koje osećaju jedna prema drugoj u nedavnim intervjuima. One su otkrile da su brzo postale prijateljice tokom snimanja nastavka.

Džena je tokom intervjua za ,,The Tonight Show" otkrila kako izgledao trenutak kada je upoznala Majkla Kitona.

,,Prišao mi je s leđa," rekla je. ,,Testirali su frizuru i šminku na meni, a onda sam osetila dodir na ramenu, pa sam se okrenula i poskočila od straha. Rekao je, 'O, zdravo ja sam Majkl,' i imao je masku koja se odlepljivala sa njegovog lica." 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading