Mlada pred svadbu saznala da je verenik prevario: Nije odložila venčanje, jer je koštalo 40.000 evra, evo šta je uradila

Vesti 29.08.2024 17:53 0

Iako su bili zajedno 12 godina i ona je bila slomljena posle tog saznanja, nije htela da odloži zakazano venčanje.

mlada

Printscreen/Youtube

Žena (31) je saznala da je prevario verenik sa kojim je bila u vezi 12 godina, upravo pred zakazano venčanje. Rekla mu je da je to čula i on se odselio iz zajedničkog stana. Ona je bila slomljena i otkazala njihovo venčanje.

Proslavila slobodu sa istim gostima

Venčanje je otkazala, ali ne i proslavu njihovog velikog dana. Odlučila je da to bude "proslava slobode". Taj dan su pažljivo i dugo planirali i potrošili na proslavu oko 40.000 evra i nije želela da sve to propadne zbog njegove izdaje. Lindzi je poslala poruku svim gostima koji su bili pozvani na venčanje kako bi im prenela vest. Oko 70 njih došlo je na njenu zabavu koja je uključivala svečanu večeru i žurku. Lindzi je čak otišla i na medeni mesec. Provela je sedam dana na moru s prijateljicom. Iako još nije spremna da krene dalje, ona je za „SWNS“ ispričala da se na svojoj solo svadbi osećala osnaženo.

Mnogi su me podržali u toj odluci

"Nisam znala kako ću to da preživim. Bila sam slomljena, a bilo je prekasno da otkažem sve planove za venčanje. Sav taj novac je već bio potrošen. Ali, jedan deo mene je pomislio kako sam sada slobodna i to je početak boljeg period u mom životu. Drago mi je da sam to učinila - stvarno sam uživala u tom danu. Bila sam iznenađena koliko su me svi podržali. Bila sam okružena tolikom ljubavlju, a to me podsetilo da mi on nije potreban," rekla je Lindzi koja radi kao advokat iz Mejnsfilda. "Potrošili smo 40 hiljada evra za tu proslavu i odabrala sam da provedem dan s bliskim prijateljima i porodicom, umesto da sedim kod kuće i plačem."

I živela je srećno do kraja života“

Prijateljica joj je pomogla da se spremi za taj dan. Lindzi je čak obukla venčanicu. Dan je započeo pićem dobrodošlice za oko 40 gostiju. Svi su bili svečano obučeni kao za venčanje. Potom je poslužena večera i na kraju torta. Ljudi su jeli i igrali uz muziku. Lindzina kuma je postavila tablu na kojoj je pisalo „I živela je srećno do kraja života“. Lindzi je čak pročitala i govor koji je za nju napisala kuma i koji je trebalo da održi posle venčanja. Bilo je malo emotivno, a onda se Lindzi zahvalila svojoj porodici i prijateljima što su tu i pomažu joj da preživi nevolju koja je snašla.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading