Istaknite svoju lepotu i budite u trendu: Najpopularnije frizure i boje kose koje će ove jeseni dominirati

Slobodanka Ćorić Vesti 15.08.2024 11:24 0

Od hit nijansi do slojevitih stilova, TikTok društvena mreža je prepuna inspiracije za vašu kosu

frizure

Shutterstock

TikTok je izuzetno koristan za otkrivanje najnovijih frizerskih trendova i ove jeseni donosi uzbudljive novitete u svetu frizura. Od hit nijansi do slojevitih stilova, ova društvena mreža je prepuna inspiracije za vašu kosu. Evo četiri frizure koje će dominirati ove sezone:

 

Frizure u duhu 70-ih

Retro stilovi su osvojili društvenu mrežu TikTok, posebno među generacijom Z. Ovaj trend je čak i među poznatim ličnostima; glumica Daisy Edgar-Jones nedavno je pokazala valovitu frizuru sa šiškama u stilu 70-ih. Ove frizure obično uključuju slojeve pramenova koji uokviruju lice, puno volumena i pokreta, postignutih uz pomoć valjaka ili okrugle četke prilikom feniranja.

 

Prirodni talasi i kovrdže

Ova sezona je posvećena prihvatanju prirodne teksture kose. TikTok je prepun video snimaka o stilizovanju prirodnih valova i kovrča, što ukazuje na to da će ovaj trend biti veoma popularan.

 

Bogate nijanse smeđe

Duboke, bogate i sjajne nijanse smeđe već su neko vreme u trendu, a prema TikToku, ovaj trend neće uskoro nestati.

Frizure srednje dužine

Frizure srednje dužine, poput dužeg boba, poznate kao lob, su ove sezone veoma popularne. Videi na TikToku koji prikazuju frizure srednje dužine imaju hiljade pregleda, a mnoge dame preferiraju ovu dužinu.

Pratite ove trendove i unapredite svoj izgled ove jeseni uz pomoć TikToka!

Komentari (0)
Loading