Baka mi je rekla da to ne radim: Devojka razbesnela internet trikom sa peškirom, kaže da donosi pare u kuću

Vesti 29.08.2024 12:53 0

Kako je navela ,,tsagana24", baka joj je rekla da peškir za brisanje ruku nikada ne treba samo prebaciti preko držača za peškir jer u kući neće biti novca

peškiri

Shutterstock

Trikovi naših baka su često korisni i imaju savršenog smisla...većina bar. Neki su toliko nelogični da se mnogi prekrste dvaput kada ih vide ili čuju.

Ipak bake ih dele iz najbolje namere. Bez obzira da li je u pitanju sujevjerje, možda vredi poslušati savete starijih i mudrijih članova naše porodice.

Upravo to je uradila i TikTok influenserka ,,tsagana24", koja nas je svojevremeno naučila kako da profesionalno očistimo dušek.

Ona je sada odlučila da pokaže trik koji je naučila od svoje bake. Pogledajte u čemu je reč.

Peškir krade pare

Kako je navela ,,tsagana24", baka joj je rekla da peškir za brisanje ruku nikada ne treba samo prebaciti preko držača za peškir jer u kući neće biti novca.

Umesto toga treba uraditi sledeće:

 

 

Peškir treba saviti po dužini i obmotati ga oko držača, tako da se dobije izgled koji podseća na čvor sa dva viseća dela.

Ovaj trik je naljutio pratioce jer nisu bili zadovoljni dužinom peškira, te su ostavili sledeće komentare: ,,Dobar je za brisanje prstiju, ali šta je sa rukama" ; ,,Jok. Niko to ne radi" ; ,,Daj mi baku da popričamo" ; ,,Niko nema vremena za to" ... 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Kako brzo oljuštiti pečene paprike za ajvar 🌶️ #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading