Nikad ne idite subotom kod frizera: Evo zašto je to najgori dan

Slobodanka Ćorić Vesti 15.04.2024 21:00 0

Iako nam se nakon cele stresne i obavezama pretrpane radne nedelje subota čini kao idealna za odlazak kod u frizerski salon, pokazalo se da to baš i nije najbolja ideja

Nikad ne idite subotom kod frizera: Evo zašto je to najgori dan

Shutterstock

Verovatno nikada do sada niste razmišljali o tome da li postoji neki dan u nedelji kada treba zaobići odlazak kod frizera. A on zapravo postoji i sasvim je opravdan.

Iako nam se nakon cele stresne i obavezama pretrpane radne nedelje subota čini kao idealna za odlazak kod u frizerski salon, pokazalo se da to baš i nije najbolja ideja, naročito ako je u pitanju šišanje. Većina ljudi upravo tako razmišlja, pa je to jedan od glavnih razloga zašto tada ne treba ići na novu frizuru.

Zbog velike gužve frizeri tada ne uspevaju uvek da vam se maksimalno posvete, pa ona često može biti daleko od savršenstva koje ste očekivali. Ako planirate promenu, bolje je da termin zakažete neki drugi radni dan. A feniranje nedeljom, pre početka radne sedmice, sasvim je u redu.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading