Sonja otkriva tajnu dugogodišnjeg BRAKA: "Partner mora da vam bude važniji od dece"

Vesti 03.06.2023 22:30 0

Par koji se verio u roku od tri meseca od upoznavanja kaže da je njihova veza još uvek jaka nakon 30 godina jer su svoj brak stavili ispred svoje dece.

tiktok

Printscreen/TikTok

Sonja Hit (52) upoznala je svog partnera Ala (53) u kampu gde je radila kao medicinska sestra i njih dvoje su se odmah povezali. Ali Sonja je želela da se uveri da je on pravi muškarac za nju, pa ga je na njihovom prvom sastanku pitala o njegovim vrednostima, finansijskoj stabilnosti i porodičnoj dinamici. Na sreću po Ala, prošao je 'intervju' i Sonja se vratila kući da svojoj porodici kaže da može da se uda za njega, prenosi Metro. U roku od tri meseca njihove veze, Al ju je zaprosio. Imaju troje dece - 27-godišnju Samer, 24-godišnju Levija i 22-godišnju Kvintenu - ali insistiraju da im je veza uvek bila prioritet. Čak i svojoj deci govore da se vole više nego njih troje. Dok je porodica išla zajedno na odmor, Al i Sonja su odlučili da jednom godišnje idu na put bez dece. Imali su i redovne sastanke. I ova taktika je uspela jer srećni par ovog jula slavi 30. godišnjicu braka.

Sonja je rekla da je "sve više zaljubljena" u Ala kako vreme odmiče, dodajući: "Sećam se kada sam ga prvi put videla i pomislila kako dobro izgleda. Bio je drugačiji od ostalih, a kada smo razgovarali, shvatila sam koliko je fin. Razmenili smo brojeve i otišli ​​na sastanak. Intervjuisala sam ga. Htela sam da se uverim da smo usklađeni. Nisam želela da budem sa 'plejbojem', želela sam muškarca koji će me obožavati i voleti'.

Kada je Sonja bila na odmoru sa porodicom, Al je spakovao ranac pun pisama za svaki dan koji su proveli odvojeno da bi je podsetila na njega. Nakon što su oboje shvatili da su stvoreni jedno za drugo, Al je odlučio da zaprosi Sonju na Badnje veče 1992. i ona je rekla da. Par je dodao da je njihova uspešna veza delimično rezultat dobre komunikacije. „Uvek smo imali granice u načinu na koji razgovaramo jedni s drugima“, rekla je Sonja, „Nikad se, na primer, ne zovemo idiotima.“


Nakon što je osnovao porodicu, par je i dalje želeo da da prioritet svom braku. „Uvek smo izlazili, čak i nakon što smo dobili decu“, rekla je Sonja, „Kada je Al došao kući, uvek me je prvi pozdravio. Ima trenutaka kada deci treba sve od vas, ali mi bismo im uvek rekli da volimo mamu ili tatu više od njih. Išli bismo na jedan odmor sa porodicom i jedan samo on i ja. Volimo svoju decu, ali naš brak je nešto što smo želeli da održimo u životu. Reč je o avanturi sa drugom osobom'. Otkako su se sva njihova deca odselila od kuće 2019. godine, par je zajedno putovao u 36 zemalja. „Ne mogu da zamislim život bez njega“, rekla je Sonja, „mrzim kada ljudi nemaju nekoga. To je takav blagoslov. On je moj siguran prostor. Zajedno smo uradili mnogo više u životu nego što bismo odvojeno.
 
Komentari (0)
Loading