HOROSKOP ZA VIKEND Lavu prilika da se istajkne, Vagi vreme za ljubav i romansu

Slobodanka Ćorić Vesti 18.08.2023 18:15 0

Horoskop za vikend od 18. do 20. avgusta 2023. godine

HOROSKOP ZA VIKEND Lavu prilika da se istajkne, Vagi vreme za ljubav i romansu

Shutterstock

Ovan

Vikend vam donosi priliku da se izrazite kroz kreativne aktivnosti. Pokušajte da slikate, napišete ili čak skuvate novi recept. Vaša energija će biti zarazna i privući će druge da se pridruže vašim projektima.

Bik

Opustite se ovog vikenda i posvetite se udobnosti. Organizujte kućni spa dan, uz mirisne sveće i opuštajuću muziku. Ovo će vam pomoći da se osećate osveženo i spremni za nove izazove.

Blizanci

Vikend je idealan za druženje sa starim i novim prijateljima. Razgovori će biti živahni i zanimljivi, a možda ćete dobiti i inspiraciju za buduće projekte.

Rak

Ovaj vikend posvetite se sebi. Razmazite se svojim omiljenim jelima i aktivnostima. Ovo će vam pomoći da se osećate emocionalnouravnoteženo i spremni za predstojeće izazove.

Lav

Vikend vam donosi priliku da se istaknete u društvu. Izađite na društveni događaj ili priredite okupljanje kod kuće. Vaša harizma će zablistati i privući ćete pažnju.

Devica

Ovaj vikend je idealan za organizaciju i planiranje. Posvetite se ukrašavanju svog radnog ili životnog prostora. To će vam pomoći da se osećate smirenije i spremnije da se suočite sa predstojećim obavezama.

Vaga

Vikend je vreme za ljubav i romansu. Posvetite se svom partneru i zajedno istražujte nove aktivnosti. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga posebnog na društvenom događaju.

Škorpija

Ovog vikenda posvetite se svojim strastima i interesovanjima. Duboko istražite temu koja vas intrigira. Ovo će vam pomoći da se osećate osnaženo i ispunjeno.

Strelac

Vikend je idealan za avanture i istraživanja. Razmislite o odlasku u prirodu ili poseti neobičnom mestu. Ovo će vam pomoći da se osećate osveženo i inspirisano, piše Sensa.

Jarac

Ovaj vikend je vreme za opuštanje i regeneraciju. Bavite se svojim omiljenim hobijima ili aktivnostima koje vam pomažu da se opustite. Ovo će vam pomoći da se osećate spremnim za nove poslovne izazove.

Vodolija

Vikend je idealan za povezivanje sa zajednicom. Učestvujte u nekom volonterskom radu ili se uključite u društvene događaje.

Ribe

Ovaj vikend je vreme za duhovnost i introspekciju. Posvetite se opuštanju, čitanju inspirativnih knjiga ili šetnji prirodom. Ovo će vam pomoći da se osećate povezanim sa svojim unutrašnjim svetom.

 

 

 

Komentari (0)
Loading