Dnevni horoskop za NEDELJU 4. jun: Lav mora da odmori od svega, Strelac ima probleme sa prijateljima

Vesti 03.06.2023 20:39 0

Proverite da li će vam zvezde sutra biti naklonjene

Dnevni horoskop za NEDELJU 4. jun: Lav mora da odmori od svega, Strelac ima probleme sa prijateljima

Shutterstock

Ovan 

Vaša energija je nestabilna i potrebno je da se odmorite i da dobro analizirate svoju prethodnu nedelju. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj brzoj reakciji zbog partnerove ljutnje tokom prethodnih dana. 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti kada su u pitanju odnosi unutar kuće, posebno za starijeg člana porodice.  Vaša poslovna situacija vas zabrinjava posebno kada su u pitanju novčani problemi. Potrudite se da napravite dobar plan. 

Blizanci

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više nego što ste spremni da pružite. Ovo se najviše odnosi na vaš odnos sa partnerom i na vaše emotivne odnose u krugu porodice. Merkur vas upozorava da nije vreme za nagle odluke. 

Rak 

Merkurov retrogradni hod vas je na neki način doveo do situacije da ne možete da odlučite sami kada su u pitanju vaše emocije i vaši odnosi unutar kuće. Pokušajte da tokom dana porazgovarate sa sobom i donesete dobre odluke za narednih mesec dana. 

Lav 

Do kraja ovog dana vodite računa o mogućim problemima sa spavanjem i o mogućim problemima sa kičmom. Astrološki savet vam je da što više odmarate i da dan provedete bez nekih velikih fizičkih aktivnosti. 

Devica 

Kada su u pitanju odnosi u krugu porodice vi ste veoma određeni i znate šta želite. A kada je u pitanju odnos sa partnerom pokušajte da određene stvari izbegnete i ne ulazite u svađe narednih nekoliko dana. 


Vaga

Vaša potreba da ugodite svima je veoma izražena tokom dana ali pokušajte da ugađate sebi i partneru. Ono što se vidi u odnosima sa porodicom ovih dana se pojačava i to je vaša potreba da svima budete na usluzi. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate i očekujete od partnera da to razume. Ne želite da pravite kompromise kada su u pitanju vaši planovi za letovanje i uopšte za putovanja. Sačekajte bolje dane za odluke po pitanju promene posla. 

Strelac 

Energija koju osećate je veoma stabilna i to vam omogućava da donosite nove konačne odluke u vezi posla i ljubavi. Čuvajte se tuđih mišljenja i ne dovodite sebe u situaciju da morate da se drugima pravdate. 

Jarac 

Ovo je veoma nezgodan period jer mnogi očekuju od vas da mnoge stvari završavate u njihovo ime. Gledajte sebe i potrudite se da svoje stvari i svoje poslove rešavate na vreme posebno u vezi poslovnog putovanja. 

Vodolija

Mars aktivira vaše polje poslovnih putovanja i od vas zahteva da dobro razmislite šta ćete doneti kao odluku u vezi inostranstva.  Ljubavna situacija je potpuno blokirana zbog vaše potrebe da se povučete na neko vreme. 

Ribe

Ovo je savršen period da se pozabavite sobom i svojim stvarima posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Čuvajte se naglih iznenadnih odluka kada su u pitanju odnosi sa partnerom,  mogući problemi sa stomakom. 
 

Komentari (0)
Loading