Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
750 grama belog kukuruznog brašna
120 grama zrelog kajmaka
200 grama čvaraka
5 jaja
oko 800 mililitara vode
2-3 kašike otopljene svinjske masti
so po ukusu
Način pripreme:
Kukuruznom brašnu u posudi za mešanje dodati izdrobljen sir, mlevene čvarke, kajmak, jaja i so po ukusu. Vodu dolivati postepeno kako bi se dobilo nešto mekše/ređe testo. Zagrejati pećnicu na 200 stepeni.
Pleh za pečenje podmazati zejtinom i posuti brašnom. Sipati pripremljenu masu i poravnati kašikom. Odmah iseći na kvadratiće, pa proju preliti zagrejanom mašću. Proju peći oko 45 minuta dok lepo ne porumeni. Poslužiti toplo uz prilog po želji. Prijatno!