Rešite se SMRADA uz pomoć ovog saveta: Veoma jednostavan i pre svega JEFTIN TRIK koji će vam biti od ogromnog značaja tokom LETNJIH dana

Vesti 24.06.2022 15:55 0

Savet koji će nekima mnogo značiti

Rešite se SMRADA uz pomoć ovog saveta: Veoma jednostavan i pre svega JEFTIN TRIK koji će vam biti od ogromnog značaja tokom LETNJIH dana

Shutterstock

Na internet mrežama se danima vrti trik koji je ispromovisala poznata autorka knjige "How To Clean Your House: Easy tips and tricks to keep your home clean and tidy up your life " te su se tom prilikom mnogi oduševili i komentarisali kako im je "spasila" život.

Uz fotografiju žutih patika, Britanka Linsi Krombi napisala je da ćemo problem neprijatnog mirisa obuće, najčešće uzrokovanog vrućinom i bakterijama, s lakoćom rešiti uz pomoć kesica čaja.

Sve što treba da uradite jeste da uzmete bilo koju vrstu od čaja, postavite unutar obuće i ostavite preko noći na toplom i suvom mestu. Što ih duže držite u cipelama, to će suzbijanje neprijatnih mirisa biti efikasnije. Kesice čaja su prema rečima ‘kraljice čišćenja’ super upijajuće i iz cipela s lakoćom uklanjaju sve mirise.

 

 

Još jedan praktičan savet je dala, a to je da ne bacamo te kesice, već da ih iskoristimo za upotrebu nekih drugih kućnih poslova.

Od drugih sjajnih kućnih trikova koje je podelila sa pratiocima, otkrila je i kako možete da iskoristite moć maslinovog ulja za uklanjanje tvrdokornih mrlja sa drvenog stola poput tragova šoljica i čaša. Linsi savetuje da u posudi pomešate maslinovo ulje sa solju i da dobijenu smesu protrljate na područje zahvaćeno mrljama na stolu, ostavite da stoji 30 minuta i zatim uklonite.

So će ukloniti sve tragove tvrdokornih mrlja sa stola, dok će maslinovo ulje zaštiti i nahraniti drvo.

BONUS VIDEO


Komentari (0)
Loading