15:55 Ispovesti Ostavila sam sve, uselila se u garsonjeru, sa jednim koferom: Ispovest žene koja se razvela posle 33 godine braka
08:28 Horoskop Upravo dan vašeg venčanja određuje koliko će vam brak trajati: Kada izračunate broj, proverite i njegovo značenje
17:28 Poznati Bilo je skandalozno, niko nije bio srećan, svi su upirali prstom u njih: Poznata glumica progovorila o braku svojih slavnih roditelja
14:53 Porodica Uništiće vam brak: Ove stvari morate pod hitno da promenite, ljubav ne sme da pati zbog sitnica
14:15 Ispovesti Dovela drugu ženu u svoj brak kako bi zadržala muža: "Uradiću sve da ostarimo zajedno"
16:35 Ispovesti Muž joj je nestao mesec dana posle venčanja: Ceo život bila mu verna, a tek posle 68 godina saznala je pravu istinu
14:01 Porodica Srećni parovi, pre spavanja, uvek rade ove stvari: Ako se ne pronalazite, vaš brak je gotov, samo vam to niko još nije javio
08:40 Ispovesti Suzana se razvela nakon 30 godina braka: Zbog 9 stvari najviše žali, pa je skrenula pažnju svim ženama na ovo
14:51 Dom i saveti Muškarci sa ovim osobinama su idealan materijal za brak: Psiholozi otkrili šta to žene najviše vole kod momaka, niko im ne ostaje imun
16:28 Porodica Uvek sređena, vitka, namirisana, vesela, a ima troje male dece: Lidija kaže da je imala komplekse od savršene komšinice sve dok je nije pozvala u kuću...
08:37 Porodica Morate ih doživeti: Svi parovi prolaze kroz 5 faza, ako se izborite sa njima, nikada se nećete razvesti
22:01 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila: "Kada vam budem otkrila jednu gadnu naviku gostiju, razmislićete dvaput da li želite da se ukrcate na brod!"
21:32 Zdravlje Sardina dijeta je novi hit u mršavljenju: Ubrzava metabolizam, a kilogrami samo nestaju - ali u ovome je caka
21:18 Poznati Hirurg iz pakla unakazio joj anđeosko lice: Danas ima 80 godina i proklinje dan kada je otišla pod nož - evo kako sad izgleda!
20:53 Zdravlje Ko ne sme da pije magareće mleko? Jeste zdravo, ali nije za svakoga - ako imate ove zdravstvene probleme, bolje nemojte
20:30 Poznati Šarlot bacila princa Vilijama potpuno u drugi plan: Poveo je na utakmicu, a zbog onog što je uradila u VIP loži, kažu da krv nije voda!
20:04 Zdravlje Jednog dana sam iz čista mira zaboravila ime deteta: To je bio samo uvod u pakao koji je sledio - za mene više ništa nije bilo isto