Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

žena
11:15 Ispovesti

"Posle 9 dana braka sa mnom, otišao kod komšinice": Saznalo se zašto su sva 3 muža pobegla od Seke

žena
16:40 Ispovesti

Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovorali smo 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao

Lejdi Gaga
12:54 Poznati

Iza sebe ima turbulentne veze, a sada je konačno odlučila da se skrasi: Planetarna pevačica otkrila svoje planove za budućnost

Imani Kupe
11:54 Ispovesti

Moj muž je 43 godine stariji od mene: Govore joj da može deda da joj bude, ali postoji jedna caka u njihovom braku

dvoje
15:16 Porodica

Poznati psiholog upozorio žene: "Ako vam muškarac kaže "ne mogu da živim bez tebe", bežite od njega odmah!"

Otac Predrag
10:20 Porodica

Otac Predrag otkriva ključni razlog za raspad brakova: Žena traži ovo, a ti moraš da joj pokažeš da...

mina
16:44 Ispovesti

"Ne vara te, ne kocka se, pa šta ti hoćeš"? Kad je Mina u 47-oj odlučila da napusti muža svi su je osuđivali, ovo je kap koja je prelila čašu

muškarac
10:40 Ispovesti

Ne zna šta da radi: Nisam spreman da se razvedem, ali moja devojka više ne želi da čeka, patim u tišini

drita
11:10 Ispovesti

Muž Srbin joj preminuo, a Drita odbila povratak u Albaniju: Šokirala sve kada je sina odvela u crkvu i razgovarala sa sveštenikom

žena
15:55 Ispovesti

Ostavila sam sve, uselila se u garsonjeru, sa jednim koferom: Ispovest žene koja se razvela posle 33 godine braka

Džej Lo i Ben Aflek
08:28 Horoskop

Upravo dan vašeg venčanja određuje koliko će vam brak trajati: Kada izračunate broj, proverite i njegovo značenje

Gvinet
17:28 Poznati

Bilo je skandalozno, niko nije bio srećan, svi su upirali prstom u njih: Poznata glumica progovorila o braku svojih slavnih roditelja

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 33 34
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

čarape
21:08 Dom i saveti

Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi

dinari
19:21 Dom i saveti

Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama

nered
16:37 Dom i saveti

7 znakova da je domaćica aljkava: Sudopera puna posuđa se ne računa

baka
14:35 Dom i saveti

Srbi zaboravili najjači probiotik od svega 50 dinara: Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan

cvet
12:44 Dom i saveti

Najtraženija biljka u decembru u Srbiji: Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna!

watch-icon

Preporučujemo

čaj
21:31 Zdravlje

Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje

čarape
21:08 Dom i saveti

Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
20:41 Ispovesti

Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac

deda
20:17 Porodica

Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla

Dženifer Lopez
19:48 Lepota i Moda

Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban

dinari
19:21 Dom i saveti

Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.