08:28 Horoskop Upravo dan vašeg venčanja određuje koliko će vam brak trajati: Kada izračunate broj, proverite i njegovo značenje
17:28 Poznati Bilo je skandalozno, niko nije bio srećan, svi su upirali prstom u njih: Poznata glumica progovorila o braku svojih slavnih roditelja
14:53 Porodica Uništiće vam brak: Ove stvari morate pod hitno da promenite, ljubav ne sme da pati zbog sitnica
14:15 Ispovesti Dovela drugu ženu u svoj brak kako bi zadržala muža: "Uradiću sve da ostarimo zajedno"
16:35 Ispovesti Muž joj je nestao mesec dana posle venčanja: Ceo život bila mu verna, a tek posle 68 godina saznala je pravu istinu
14:01 Porodica Srećni parovi, pre spavanja, uvek rade ove stvari: Ako se ne pronalazite, vaš brak je gotov, samo vam to niko još nije javio
08:40 Ispovesti Suzana se razvela nakon 30 godina braka: Zbog 9 stvari najviše žali, pa je skrenula pažnju svim ženama na ovo
14:51 Dom i saveti Muškarci sa ovim osobinama su idealan materijal za brak: Psiholozi otkrili šta to žene najviše vole kod momaka, niko im ne ostaje imun
16:28 Porodica Uvek sređena, vitka, namirisana, vesela, a ima troje male dece: Lidija kaže da je imala komplekse od savršene komšinice sve dok je nije pozvala u kuću...
08:37 Porodica Morate ih doživeti: Svi parovi prolaze kroz 5 faza, ako se izborite sa njima, nikada se nećete razvesti
10:20 Ispovesti Kada sam se oženio, otac me jako negativno iznenadio: Nisam mogao ni da zamislim da će mi to učiniti
12:30 Poznati Ljubav jača od Holivuda, kraj strašniji od filma: Zbog ove žene Rob Rajner je promenio kraj kultnog filma – njihova ljubav završila se tragedijom
12:03 Dom i saveti Zašto je 2026. toliko moćna? Numerolozi upozoravaju – dolazi godina koja briše staro i pokreće potpuno novi životni ciklus
11:42 Poznati I Kanje Vest se krsti od šoka! Hodala je gradom gola i bosa, a sada je uradila nešto još sumanutije, svi se pitaju da li je Bjanka normalna
11:19 Dom i saveti Kada ih za 7 dana pipnete, biće mekane i vazdušaste kao da ste ih tek ispekli: Kako da se kiflice ne stvrdnu ni posle nedelju dana, dodajte samo ovo
11:00 Horoskop Dok se jedeni troše kao ludi, njima pare dolaze same, ima da se obogate: 3 horoskopska znaka će se opariti do Nove godine, i oni sami će se iznenaditi
10:43 Dom i saveti Ljiljan neće uvenuti zimi: Stavite ovo ispod saksije I biljka će bujati kao u proleće