Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

izabela
15:28 Poznati

Izabela Roselini progovorila o nasilju u braku: “Bilo je zastrašujuće, lomio je sve u sobi od besa!”

par
12:07 Ispovesti

Udala se za 40 godina mlađeg Tunižanina: "Treba mi veštački kuk, ali u spavaćoj sobi smo kao mladenci"

lITVAK
12:38 Porodica

Ruski psiholog Litvak ima formulu za srećan brak: Mnoge žene će pobesneti kad ovo čuju

džoj
10:51 Ispovesti

Valentina je mislila da poznaje svog muža: Tri decenije braka, savršen odnos – dok slučajno nije otkrila strašnu Sašinu tajnu

muškarac
10:30 Horoskop

Ako maštate o braku i mirnoj vezi, bolje se klonite ovih muškaraca: Ova 3 horoskopska znaka ne znaju da vole, emotivno su hendikepirani

žena
15:07 Porodica

"Ovaj moj em siromašan, em nam ljubav vene": Marija uspešna i lepa udala se za majstora i upropastila život

devojka
09:20 Porodica

Vratila se s puta i zatekla haos: "Lakše bi mi bilo da me prevario nego ovo što sam doživela"

bračni par
18:05 Porodica

U braku su 75 godina i još uživaju! Mladim parovima dali su neobičan savet koji je postao hit na internetu!

Printscreen/Youtube/ 20th Century Studios UK
16:00 Ispovesti

Žena ga varala sa šefom: On je uradio nešto što niko nije očekivao - razveo se, pa oženio njegovu ćerku

anja
14:57 Ispovesti

„Moj muž ima četiri žene“: Srpkinja Anja udata za Egipćanina ispričala kako izgleda brak u toj zemlji

par
12:41 Porodica

“Rugaju nam se na svakom koraku”: Ona ima 206 cm, muž jedva 163 – ljudi ih ismevaju, jer ne znaju pravu istinu

brak
13:11 Porodica

5 rečenica posle kojih muž počinje više da poštuje svoju suprugu: Nikad joj to ne bi priznao, a svaku ženu čini neodoljivom

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 33 34
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

probiotik
19:05 Dom i saveti

Niko ne mari kad ih pije: Probiotik se nikad ne uzima u ovo vreme i zajedno sa ovim lekovima

kupus
18:37 Dom i saveti

Presolili ste kupus? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
22:03 Ispovesti

Ako vas neko ponizi, recite samo OVO: Gledajte kako ostaje bez teksta

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

baka
20:22 Ispovesti

Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"

horoskop
19:54 Horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.