12:20 Zdravlje Brak donosi bolest: Nezadovoljni partneri negativno utiču na zdravlje, a jedne osobe prolaze gore od drugih
15:28 Ispovesti Anđa je mužu rodila drugo dete, a onda je sve puklo: ‘Već peti dan tražio je razvod’"
14:57 Ispovesti Jedva čekam da se udam da ne budem ocu na teretu: Koja muka je naterala šesnaestogodišnju devojčicu da ovako razmišlja
15:28 Poznati Izabela Roselini progovorila o nasilju u braku: “Bilo je zastrašujuće, lomio je sve u sobi od besa!”
12:07 Ispovesti Udala se za 40 godina mlađeg Tunižanina: "Treba mi veštački kuk, ali u spavaćoj sobi smo kao mladenci"
12:38 Porodica Ruski psiholog Litvak ima formulu za srećan brak: Mnoge žene će pobesneti kad ovo čuju
10:51 Ispovesti Valentina je mislila da poznaje svog muža: Tri decenije braka, savršen odnos – dok slučajno nije otkrila strašnu Sašinu tajnu
10:30 Horoskop Ako maštate o braku i mirnoj vezi, bolje se klonite ovih muškaraca: Ova 3 horoskopska znaka ne znaju da vole, emotivno su hendikepirani
15:07 Porodica "Ovaj moj em siromašan, em nam ljubav vene": Marija uspešna i lepa udala se za majstora i upropastila život
09:20 Porodica Vratila se s puta i zatekla haos: "Lakše bi mi bilo da me prevario nego ovo što sam doživela"
18:05 Porodica U braku su 75 godina i još uživaju! Mladim parovima dali su neobičan savet koji je postao hit na internetu!
16:00 Ispovesti Žena ga varala sa šefom: On je uradio nešto što niko nije očekivao - razveo se, pa oženio njegovu ćerku
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte