10:03 Porodica Uspešan brak može da ima svako: Samo primenite ovih 7 genijalnih prečica, provereno sprečavaju trzavice
18:43 Porodica Ako je brak pred pucanjem, probajte još samo ovo, možda upali: 7 saveta koji loš odnos pretvaraju u zdravu i jaku vezu
16:24 Porodica Privatni detektiv otkrio 4 jasna signala da vas muž vara: Ukoliko radi ove stvari, recite "zbogom" vašem braku
08:41 Porodica Bila sam loša supruga: Napravila sam 5 ogromnih grešaka u braku, evo kako da ih izbegnete
15:34 Poznati "Dosta mu je više supruge koja ga stalno ugnjetava": Hari ovim potezom celom svetu dao do znanja da mu sa Megan ne cvetaju ruže
10:02 Porodica Naučnici su saglasni: Ovo je idealno doba za sklapanje braka, mnogi pogreše pa se posle kaju
09:12 Porodica Razvod ne mora da bude rešenje: Jedna reč će spasiti vaš brak, toliko je moćna, a mnogi je izbegavaju
08:12 Ispovesti "Saznala sam da me muž vara, ali neću ni prstom da mrdnem!": Navela razlog zbog kojeg ga nikad neće ostaviti i sve ostavila u čudu
14:56 Poznati Ni Džordžu Kluniju ne cvetaju ruže u ljubavi: Brak zlatnog para Holivuda potresa jedan veliki problem, a evo o čemu je reč
11:53 Porodica Psiholozi digli ozbiljnu frku: "Ako na društvenim mrežama radite ove tri stvari, brak vam je u ozbiljnoj krizi"
13:31 Porodica Javno podelila jezivu istinu, svet joj se divi: Muž (72) je godinama silovao i dovodio druge muškarace da se iživljavaju nad njom
11:12 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama