Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

princ vilijam
15:44 Poznati

"Više ne može da gleda princezu kako propada": Konačno je isplivala istina o budućnosti braka Kejt i Vilijama, a evo šta kažu prognoze

shutterstock
20:28 Ispovesti

"Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila

par
14:35 Ispovesti

"Nisam pošla za njega zbog penzije": Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak

deda
17:04 Ispovesti

Ričard (91) se ženi ženom koja je 49 godina mlađa: Staviću je u testament, ne mogu bez nje

arifa
17:57 Ispovesti

Jedna nesreća im je dramatično promenila život: Godinama varao ženu, a sad mu ona menja pelene, i ima poruku za brojne ljubavnice

par
11:35 Porodica

Ko je glava kuće, muškarac ili žena? Zbog pogrešnog stava po ovom pitanju brakovi "pucaju"

Bračni par
19:11 Ispovesti

Prava ljubav godine ne broji: U braku je sa duplo starijim, pričali su da neće uspeti, a oni su nikad srećniji

tuga
06:07 Ispovesti

"Osećam se kao da sam smeće": Sanja tvrdi da je se deca stide jer je Bosanka, "više me i ne zovu mama"

"Moja žena stari i više mi nije privlačna": Muškarac otvorio "pandorinu kutiju", o ovome se ne priča, a mnogi muče njegovu muku
18:30 Porodica

"Moja žena stari i više mi nije privlačna": Muškarac otvorio "pandorinu kutiju", o ovome se ne priča, a mnogi muče njegovu muku

Par
15:58 Ispovesti

Prava ljubav godine ne broji: Već je bila zaljubljena kad je saznala koliko je stariji od nje, plašilo je samo jedno

Manekenka i njen 50 godina stariji muž
18:24 Ispovesti

Ona ima 16, a njen muž 66 godina: Društvene mreže bruje o kontroverznom braku maloletnice, a evo kako su se upoznali

plus sajz model
11:22 Porodica

Okreću se za mršavim, žene punačke: Naučnici otkrili da muškarci više vole žene sa oblinama, a ovo su glavni razlozi

1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 33 34
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

čarape
21:08 Dom i saveti

Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi

dinari
19:21 Dom i saveti

Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama

nered
16:37 Dom i saveti

7 znakova da je domaćica aljkava: Sudopera puna posuđa se ne računa

baka
14:35 Dom i saveti

Srbi zaboravili najjači probiotik od svega 50 dinara: Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan

cvet
12:44 Dom i saveti

Najtraženija biljka u decembru u Srbiji: Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna!

watch-icon

Preporučujemo

čaj
21:31 Zdravlje

Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje

čarape
21:08 Dom i saveti

Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
20:41 Ispovesti

Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac

deda
20:17 Porodica

Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla

Dženifer Lopez
19:48 Lepota i Moda

Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban

dinari
19:21 Dom i saveti

Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.