20:28 Ispovesti "Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila
14:35 Ispovesti "Nisam pošla za njega zbog penzije": Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak
17:04 Ispovesti Ričard (91) se ženi ženom koja je 49 godina mlađa: Staviću je u testament, ne mogu bez nje
17:57 Ispovesti Jedna nesreća im je dramatično promenila život: Godinama varao ženu, a sad mu ona menja pelene, i ima poruku za brojne ljubavnice
11:35 Porodica Ko je glava kuće, muškarac ili žena? Zbog pogrešnog stava po ovom pitanju brakovi "pucaju"
19:11 Ispovesti Prava ljubav godine ne broji: U braku je sa duplo starijim, pričali su da neće uspeti, a oni su nikad srećniji
06:07 Ispovesti "Osećam se kao da sam smeće": Sanja tvrdi da je se deca stide jer je Bosanka, "više me i ne zovu mama"
18:30 Porodica "Moja žena stari i više mi nije privlačna": Muškarac otvorio "pandorinu kutiju", o ovome se ne priča, a mnogi muče njegovu muku
15:58 Ispovesti Prava ljubav godine ne broji: Već je bila zaljubljena kad je saznala koliko je stariji od nje, plašilo je samo jedno
18:24 Ispovesti Ona ima 16, a njen muž 66 godina: Društvene mreže bruje o kontroverznom braku maloletnice, a evo kako su se upoznali
11:22 Porodica Okreću se za mršavim, žene punačke: Naučnici otkrili da muškarci više vole žene sa oblinama, a ovo su glavni razlozi
15:17 Zdravlje Nije dijeta, ni trening: Doktor tvrdi da ovaj trik ništa ne košta, a obara pritisak za par minuta
14:55 Zdravlje Popravite raspoloženje ishranom: Ova jesenja namirnica je broj 1 za mozak, a odlična je i za varenje
14:32 Poznati Palo pomirenje! Džej Lo je kao zmija pecnula glumicu koja ove brutalne reči nije mogla da joj oprosti 27 godina
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci