22:00 Ispovesti Prevara je slomila: Otkrila je da je muž varao pre BRAKA, sada moli stručnjaka za pomoć
16:33 Ispovesti Bivši je prevario sa SESTROM, ali to nije sve: Sada ona želi da ga dovede na njeno venčanje
13:18 Dom i saveti Ispovest Turkinje koja se udala za Aleksandra: "Otac je doneo odluku o mom preseljenju jer mi je branio da se venčam za Srbina"
09:41 Porodica Napisala sam pismo ljubavnici mog muža: Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla
15:45 Poznati Njihovi brakovi su se ekspresno raspali: Domaći poznati parovi koji su se razveli brže nego što su se venčali!
14:30 Porodica Ivanu je muž ostavio BEZ IČEGA posle 25 godina braka: Sudski je morao "debelo" da je obešteti, a jasno je i zašto
19:00 Porodica Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo