13:49 Ispovesti Hoće da mu rodi dete: Imam 22 godina, a moj dečko 47, stariji je od mog tate, bojim se da li će moći da me prati
11:15 Ispovesti "Posle 9 dana braka sa mnom, otišao kod komšinice": Saznalo se zašto su sva 3 muža pobegla od Seke
16:40 Ispovesti Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovorali smo 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao
12:54 Poznati Iza sebe ima turbulentne veze, a sada je konačno odlučila da se skrasi: Planetarna pevačica otkrila svoje planove za budućnost
11:54 Ispovesti Moj muž je 43 godine stariji od mene: Govore joj da može deda da joj bude, ali postoji jedna caka u njihovom braku
15:16 Porodica Poznati psiholog upozorio žene: "Ako vam muškarac kaže "ne mogu da živim bez tebe", bežite od njega odmah!"
10:20 Porodica Otac Predrag otkriva ključni razlog za raspad brakova: Žena traži ovo, a ti moraš da joj pokažeš da...
16:44 Ispovesti "Ne vara te, ne kocka se, pa šta ti hoćeš"? Kad je Mina u 47-oj odlučila da napusti muža svi su je osuđivali, ovo je kap koja je prelila čašu
10:40 Ispovesti Ne zna šta da radi: Nisam spreman da se razvedem, ali moja devojka više ne želi da čeka, patim u tišini
11:10 Ispovesti Muž Srbin joj preminuo, a Drita odbila povratak u Albaniju: Šokirala sve kada je sina odvela u crkvu i razgovarala sa sveštenikom
15:55 Ispovesti Ostavila sam sve, uselila se u garsonjeru, sa jednim koferom: Ispovest žene koja se razvela posle 33 godine braka
08:28 Horoskop Upravo dan vašeg venčanja određuje koliko će vam brak trajati: Kada izračunate broj, proverite i njegovo značenje
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!