12:22 Porodica Ljudi se razvode i raskidaju veze zbog "teorije stolice": Kažu da kad je jednom čujete, ništa više nije isto, partnera gledate drugim očima
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat, evo kako su se organizovale!
09:34 Porodica Ljudi se razvode i raskidaju veze zbog "teorije stolice": Kažu da kad je jednom čujete, ništa više nije isto, partnera gledate drugim očima
12:51 Ispovesti Oženio sam se prvi put sa 60 godina: Mislio sam da brak nije za mene, a onda mi je jedna žena promenila život
13:23 Poznati „Posle 20 godina i dalje želim samo nju“: Metju Mekonahi pričao o poznatim bivšim i kako je prepoznao onu pravu
14:28 Porodica Supruga izazvala haos na mrežama: Pohvalila se da ustaje u 4:30 da mu spremi doručak – pa se gorko pokajala
16:07 Porodica Muž i žena nisu 20 godina razgovarali: Kad je otkriven razlog, cela zemlja je zanemela!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima