10:18 Ispovesti Udala se za 45 godina starijeg i ima ogroman strah: "Samo strepim da mi ovo ne uradi"
20:56 Ispovesti "Priznao sam ženi da sam je prevario, a njena reakcija me je sledila": Ono što je usledilo ostavilo ga je u šoku
10:45 Ispovesti Muž ju je ostavio preko poruke i otišao sa njenom prijateljicom: Preživela je pakao, a ono što joj je on priredio nema ni u najgorim snovima
21:26 Dom i saveti Intimni odnosi za vreme posta su greh — da ili ne? Sveštenici objasnili čime vernici treba da se vode i čega da se pridržavaju
08:30 Poznati Zaprosila je svog supruga, a sad je otkrila tajnu braka dugog 40 godina: Glumica šokirala javnost priznanjem
17:16 Ispovesti Marina tvrdi da je zbog duplo mlađeg ljubavnika bolja supruga i majka: "On održava iskru u mom braku"
18:02 Ispovesti "Tata će platiti, mama nema para": Anitu muž godinama ponižava, "najgore je kad to radi pred decom"
16:19 Ispovesti "Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu
18:15 Poznati O njihovoj okrutnoj metodi vaspitanja dece bruji ceo svet: Slavni par "pliva" u parama, a njihovi naslednici...
08:33 Poznati On je muž za poželeti, a ona nikad lepša: Zbog onog što rade uoči godišnjice braka ceo svet im zavidi
17:30 Poznati "Pike me je sputavao, sad konačno mogu da radim": Šakira otvoreno o prethodnom braku, pa priznala da živi punim plućima
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo